M
Ma_k
Gość
Jestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki Magda, wszystko musi być dobrzeJestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR
Przy takiej temperaturze pewnie zrobią Ci test na koronawirusa w szpitalu, 3mam kciuki! Bądź dzielna!Jestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR
trzymam kciuki, musi być dobrzeJestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR
Rozumiem mam nadzieję że podejmiesz dobrą decyzję bo się na tym nie znam. Mam nadzieję że będziesz się lepiej czuła! Pamiętaj że jesteśmy i też mamy podobnie jak TyJa od 3 tyg biore SSRI, bo nie dawalam rady z moimi lękami i wlasnie chyba zatrzymal mi sie okres...test negatywny a dzis 30 dc. Nie wiedzialam, ze tak moze sie dziac i juz nie wiem co robic, przedwczoraj przeryczalam caly wieczor. Zastanawialam sie czy juz nie rzucic tych lekow.
Trzymam kciukiJestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR
Nie mam przepisanego, tylko duphek. Przed ciążą nie zdążyłam zrobić badań na trombofilię.
Doczytalam już ze pojechałaś na sor i bardzo dobrze. To właśnie mialam Ci napisać. Że albo na sor albo dzwoń po karetkę. Bo już samo to że nie możesz nawet się podnieść z łóżka bo tak Ci się kręci w głowie, już nie jest dobrym objawem.Właśnie chodzi o to, że ja nawet nie mogę stanąć na nogach bo się przewracam przez zawroty głowy i od razu wymiotuję. Jakiś dramat.
Dla mnie to czarna magia, nie znam sięTrzymam kciuki