reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja od 3 tyg biore SSRI, bo nie dawalam rady z moimi lękami i wlasnie chyba zatrzymal mi sie okres...test negatywny a dzis 30 dc. Nie wiedzialam, ze tak moze sie dziac i juz nie wiem co robic, przedwczoraj przeryczalam caly wieczor. Zastanawialam sie czy juz nie rzucic tych lekow.
Rozumiem :( mam nadzieję że podejmiesz dobrą decyzję bo się na tym nie znam. Mam nadzieję że będziesz się lepiej czuła! Pamiętaj że jesteśmy i też mamy podobnie jak Ty ❤️

Dziewczyny powiecie coś o wyniku?

Załączniki

• 6AD021A9-71DB-43DF-86E7-9987D4A2B3A0.jpeg
    6AD021A9-71DB-43DF-86E7-9987D4A2B3A0.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 81
  • F62F97BE-1C7C-4277-9328-CF479875100B.png
    F62F97BE-1C7C-4277-9328-CF479875100B.png
    100,2 KB · Wyświetleń: 80
Nie mam przepisanego, tylko duphek. Przed ciążą nie zdążyłam zrobić badań na trombofilię.

Właśnie chodzi o to, że ja nawet nie mogę stanąć na nogach bo się przewracam przez zawroty głowy i od razu wymiotuję. Jakiś dramat.
Doczytalam już ze pojechałaś na sor i bardzo dobrze. To właśnie mialam Ci napisać. Że albo na sor albo dzwoń po karetkę. Bo już samo to że nie możesz nawet się podnieść z łóżka bo tak Ci się kręci w głowie, już nie jest dobrym objawem.
Daj znać co powiedzieli

reklama
Kochane, zrobiłam dzisiaj wynik kwasu foliowego i jest podwyższony. Wczoraj okazało się, że mam trzy mutacje w tym Mthfr c677t. Czy można ten wynik jakoś zbić? A może odstawić suplementacje na jakiś czas? Obecnie biorę Pregnę Start, Pregnę DHA i magnez. Doczytałam, że zaleca się jeszcze zrobić badanie homocysteiny i B12, wybiorę się jakoś w przyszłym tygodniu. Ale jeśli chodzi o kwas foliowy, to co radzicie na chwilę obecną?
Wiem, że jest tu sporo dziewczyn z podobnym problemem, będę wdzięczna za każde pomocne słowo ❤️

Załączniki

• Screenshot_20210429_143707.jpg
    Screenshot_20210429_143707.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 57
Do góry