reklama
K
Katijah
Gość
Aga co u ciebie?
Carry88
Moderator
Dziewczyny na jakimś forum czytałam że przeciwciała przeciw plemnikowe powinno się robić kilka godzin po stosunku. Pierwsze słysze kurde ale wole się upewnić bo mam je robić lada dzień :/ będę robić te z krwi badania.
A to nie chodzi o to badanie ze śluzu? Wtedy tak kilka godzin po stosunku. Z krwi robiłam normalnie bez takiego zalecenia
Kasiix
Aktywna w BB
Po 31 dniach dostałam @, mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu już torbieli nie będzieTo nie jestem sama z tym fantem ile dni po poronieniu dostałaś @?
Gonzi
Fanka BB :)
No właśnie chyba ktoś na tamtym forum się pomylił.A to nie chodzi o to badanie ze śluzu? Wtedy tak kilka godzin po stosunku. Z krwi robiłam normalnie bez takiego zalecenia
kasiula222
I jaWieki nie wchodziłam na forum. [emoji4]
Przypomnicie kto obecnie spodziewa się bobaska ? [emoji4][emoji4]
@Katrinaka Dziękuję, że pytasz, wszystko w porządku. Akurat jestem przeziębiona na zwolnieniu ale na szczęście to nie covid.
Potem jeszcze na chwilę wracam do pracy.
Młoda zaczyna fikać wreszcie więc jestem spokojniejsza i tak leci czas, 23 tc [emoji4]
Potem jeszcze na chwilę wracam do pracy.
Młoda zaczyna fikać wreszcie więc jestem spokojniejsza i tak leci czas, 23 tc [emoji4]
Charlotte21
I ja [emoji4]
Ha ! Wiekszosc kojarzyłam. od czasu do czasu wejdę i cos zapamiętam. Ale czas leci jak zwariowany! Dziewczyny. Zdrowka ! Oby wszystko szło gladko ! Na kiedy macie terminy?
roki_1991
U mnie w poniedziałek będzie półmetek termin mam na 29.06Ha ! Wiekszosc kojarzyłam. od czasu do czasu wejdę i cos zapamiętam. Ale czas leci jak zwariowany! Dziewczyny. Zdrowka ! Oby wszystko szło gladko ! Na kiedy macie terminy?
reklama
josiaaa
Ja dopiero jestem na początku, w piątek zaczynam 7 tydzień. Na razie jakoś nie wierzę w to wszystko, pewnie będę spokojniejsza po 1 trymestrze.Ha ! Wiekszosc kojarzyłam. od czasu do czasu wejdę i cos zapamiętam. Ale czas leci jak zwariowany! Dziewczyny. Zdrowka ! Oby wszystko szło gladko ! Na kiedy macie terminy?