reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mój mąż też mówi że Julka musi mieć brata a ja mu powiedziałam że będzie jedynaczką [emoji1787]
Mi się Szymek, Kubuś i Kacper podoba [emoji2960]
Mi się podobało zawsze Adam, ale poznałam w robocie takiego jednego i już odpada :p Szymon też spoko ale znam Szymona o takim samym nazwisku jakie mam po mężu, więc też mi odpada :D Kacper dała moja dobra koleżanka ostatnio synkowi. Do każdego imienia mam jakieś ale :p

Mi się podobało zawsze Adam, ale poznałam w robocie takiego jednego i już odpada [emoji14] Szymon też spoko ale znam Szymona o takim samym nazwisku jakie mam po mężu, więc też mi odpada :D Kacper dała moja dobra koleżanka ostatnio synkowi. Do każdego imienia mam jakieś ale :p
U nas to inni mieli jakieś ale do Julii [emoji1787]

Wow, i wy obie po zabiegu łyżeczkowania? 🙂 Myślałam że po pierwszej dają zielone światło tylko po samoistnym :) Jeśli to prawda to wielkie dzięki dziewczyny za odp, dajecie nadzieję! 🙂
Tak po zabiegu w 11tc. A córka w marcu skończy 11 lat :)
Mi się podobało zawsze Adam, ale poznałam w robocie takiego jednego i już odpada :p Szymon też spoko ale znam Szymona o takim samym nazwisku jakie mam po mężu, więc też mi odpada :D Kacper dała moja dobra koleżanka ostatnio synkowi. Do każdego imienia mam jakieś ale :p
Ja z synem też długo nie mogłam podjąć decyzji... Z córką było prościej - bo mąż zawsze chciał Dorotkę, a mi w sumie imię nie przeszkadzało :) A z synem to dosłownie kilka dni przed porodem podjęta została decyzja - i został Marcin :)

reklama
Do góry