reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mój mąż też mówi że Julka musi mieć brata a ja mu powiedziałam że będzie jedynaczką [emoji1787]
Mi się Szymek, Kubuś i Kacper podoba [emoji2960]
Mi się podobało zawsze Adam, ale poznałam w robocie takiego jednego i już odpada :p Szymon też spoko ale znam Szymona o takim samym nazwisku jakie mam po mężu, więc też mi odpada :D Kacper dała moja dobra koleżanka ostatnio synkowi. Do każdego imienia mam jakieś ale :p

Mi się podobało zawsze Adam, ale poznałam w robocie takiego jednego i już odpada [emoji14] Szymon też spoko ale znam Szymona o takim samym nazwisku jakie mam po mężu, więc też mi odpada :D Kacper dała moja dobra koleżanka ostatnio synkowi. Do każdego imienia mam jakieś ale :p
U nas to inni mieli jakieś ale do Julii [emoji1787]

Wow, i wy obie po zabiegu łyżeczkowania? 🙂 Myślałam że po pierwszej dają zielone światło tylko po samoistnym :) Jeśli to prawda to wielkie dzięki dziewczyny za odp, dajecie nadzieję! 🙂
Tak po zabiegu w 11tc. A córka w marcu skończy 11 lat :)
Mi się podobało zawsze Adam, ale poznałam w robocie takiego jednego i już odpada :p Szymon też spoko ale znam Szymona o takim samym nazwisku jakie mam po mężu, więc też mi odpada :D Kacper dała moja dobra koleżanka ostatnio synkowi. Do każdego imienia mam jakieś ale :p
Ja z synem też długo nie mogłam podjąć decyzji... Z córką było prościej - bo mąż zawsze chciał Dorotkę, a mi w sumie imię nie przeszkadzało :) A z synem to dosłownie kilka dni przed porodem podjęta została decyzja - i został Marcin :)

reklama
Do góry