reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak, szpital Ci zabezpieczy materiał i dostajesz to do badania we własnym zakresie, testdna.pl robi takie badania. Tyle że potem musisz we własnym zakresie też dokonać pochówku tego zabezpieczonego materiału jakkolwiek drastycznie to brzmi.
Nie konieczne . Może zaznaczyć że nie chce odbierać od labu materiału.

reklama
Dziewczyny ktore przyjmuja w ciaze wit b6 i wit b12, czy moze ktoras przyjmowala tez prenatal duo i te witaminy? Bo na opakowaniu jest napisane ze nie mozna przyjmowac wiecej wit b6 i b12.niz to co w prenatal duo?

Czyli wtedy co oni odbierają prosto z labo?
Jest tak - zgadzasz w szpitalu ze chcesz zrobić badania i wtedy szpital zabezpiecza materiał (jeśli masz zabieg to bez problemu, jak ronisz sama, wtedy musisz "łapać "). Ty organizujesz transport (ja miałam tak, że z labu gdzie robiłam zglaszalam gdzie i kiedy mają być A oni załatwili kuriera). Wpisując dokumenty do labu miałam opcję zaznaczyć że nie będę odbierać materiału z powrotem i oni mają się zająć pochowkiem.
Jak ustalili mi płeć to poszlam do szpitala po zaświadczenie o martwym urodzeniu i rejestrowałam dziecko w usc. Na tej podstawie dostałam odszkodowanie z ubezpieczenia

To przepraszam, słyszałam że jak robisz badania to musisz sama dokonać pochówku.
Jest tak - zgadzasz w szpitalu ze chcesz zrobić badania i wtedy szpital zabezpiecza materiał (jeśli masz zabieg to bez problemu, jak ronisz sama, wtedy musisz "łapać "). Ty organizujesz transport (ja miałam tak, że z labu gdzie robiłam zglaszalam gdzie i kiedy mają być A oni załatwili kuriera). Wpisując dokumenty do labu miałam opcję zaznaczyć że nie będę odbierać materiału z powrotem i oni mają się zająć pochowkiem.
Jak ustalili mi płeć to poszlam do szpitala po zaświadczenie o martwym urodzeniu i rejestrowałam dziecko w usc. Na tej podstawie dostałam odszkodowanie z ubezpieczenia

Ja przy przyjęciu juz jak byłam na sali przyszła pielęgniarka i dała mi ankiety plus jedną sama wypełniała i zadawała mi pytania właśnie, czy chce zabezpieczyć materiał, czy chce organizować pochówek itd. ale ja wszytsko chciałam na nie, także nie wiem co dalej się dzieje, podejrzewam że dają materiał i właśnie trzeba samemu wysyłać do laboratorium gdzieś. Szpital tylko hist pat robi z łyżeczkowania w standardzie

reklama
Do góry