reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@NadziejawPanu moje gratulacje ❤ dużo zdrówka dla Was 😘

@Destino powoli wszystko sobie ułożysz. Chyba najgorsze już za Wami 😘 zawsze wydawało mi się, że po takich przejściach to raczej włącza się taka nadopiekuńczość. Przytulam ❤

@Nadzieja_31 jak tam u Ciebie sytuacja?

@agaaataaaa dziś powtarzasz betę?

@josiaaa jak tam Testowałaś dziś czy beta?

Tak, dzis ide znowu na bete, a jutro znowu na usg do babki. Nie rozkrecilo mi sie krwawienie, wczoraj bylo troche, dzis plamienie, nie wiem, pewnie beta musi spasc i dopiero sie zacznie. Przykre to jest wszystko, bo chcialabym znowu juz miec to "z glowy". Ja wlasnie staram sie nie traktowac w glowie tego jako takiej prawdziwej ciazy, inaczej bym sie zalamala, nie wiem czy to dobrze, czy zle, ale ja mam taki sposob na ta sytuacje. Traktuje to jak okres, ale tez poprzednim razem nie bylo zarodka i teraz ta biochmieczna niby, takze ani nie slyszlaam serduszka ani nie widzialam i moze daltego mi latwiej jest taka postawe przyjac.
Macie racje, lepiej moze zrobie cos jeszcze z badan. Ale sama nie wiem co, jutro zapytam lekarke, bo w piatek powiedziala, ze mozna ale to jeszcze nie jest taka starszna sytuacja, ze rzeczywscie cos tam sie zle dzieje u mnie. Pewnie tak bardzo chce w to wierzyc, ze troche sie boje tych badan robic...

Dziękuje, muszę o tym poczytać. 😍 Może go zamówię. Zaszkodzić nie powinien, prawda? Ten miositogyn. Zeby się nie okazało, ze zaś cały cykl mi się rozjedzie.

Na pewno nie zaszkodzi wręcz przeciwnie. Poczytaj sobie ma bardzo dobry skład. Jeśli miewasz nieregularne cykle to wyreguluje. 😉 Powtórz test albo zrób betę bo ja tam coś widziałam 😁 trzymam kciuki ❤️

@agaaataaaa według mnie to dobre podejście. Ja lepiej zniosłam biochemiczna. Długo się nie nacieszylam u mnie szybko przyszło i szybko poszlo.

Na pewno nie zaszkodzi wręcz przeciwnie. Poczytaj sobie ma bardzo dobry skład. Jeśli miewasz nieregularne cykle to wyreguluje. 😉 Powtórz test albo zrób betę bo ja tam coś widziałam 😁 trzymam kciuki ❤

@agaaataaaa według mnie to dobre podejście. Ja lepiej zniosłam biochemiczna. Długo się nie nacieszylam u mnie szybko przyszło i szybko poszlo.
No wlasnie u mnie te pamienia sa, troche krwawienia bylo wczoraj przedwczoraj, moze sie rozkreci, a wlasnie wizyte na srode mi przelozyli, takze znowu czekac do srody...no nic zobaczymy, moze bedzie ok

dzisiaj idę do ginekologa jeśli sie okaże że pęcherzyk nie peknął to dostane zastrzyk.
Czy któraś miała robiony zastrzyk po którym się udało?
Ja chyba 3 razy miałam zastrzyki. Ale nie dlatego, ze pecherzyki nie pękały, tylko żeby jeszcze bardziej te owu rozkręcić. Za trzecim razem się udało z zastrzykiem

@agaaataaaa jedno w 8tc serduszko przestało bić. Miałem wywoływane poronienie trzy dni byłam w szpitalu i skończyło się zabiegiem. Pół roku później biochemiczna w czwartek pozytywny test w niedzielę już miałam okres

reklama
Dobrze że w to wierzysz że dasz rade wyjść sama
emoji16.png
Muszę go uczyć bo studiuje i nie ma wyjścia 🙈
Ale jak ja sobie z tym poradzę 🤔

Rozumiem, to u mnie podobnie ,z tym ze puste jajo w pierwszym no i teraz to...
Będziesz teraz robiła diagnostykę ?
Wybacz jeśli już o tym pisałaś, ale musiało mi umknąć.

Do góry