Kiedyś czytałam, że pierwsze ciążę są przenoszone i często wywoływane. Więc może coś w tym jestTego dziecka nic nie rusza [emoji85]
@Charlotte21 chyba zacznę sprawdzać gdzie jest te okno życia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś czytałam, że pierwsze ciążę są przenoszone i często wywoływane. Więc może coś w tym jestTego dziecka nic nie rusza [emoji85]
@NadziejawPanu moje gratulacje ❤ dużo zdrówka dla Was
@Destino powoli wszystko sobie ułożysz. Chyba najgorsze już za Wami zawsze wydawało mi się, że po takich przejściach to raczej włącza się taka nadopiekuńczość. Przytulam ❤
@Nadzieja_31 jak tam u Ciebie sytuacja?
@agaaataaaa dziś powtarzasz betę?
@josiaaa jak tam Testowałaś dziś czy beta?
Dziękuje, muszę o tym poczytać. Może go zamówię. Zaszkodzić nie powinien, prawda? Ten miositogyn. Zeby się nie okazało, ze zaś cały cykl mi się rozjedzie.
No wlasnie u mnie te pamienia sa, troche krwawienia bylo wczoraj przedwczoraj, moze sie rozkreci, a wlasnie wizyte na srode mi przelozyli, takze znowu czekac do srody...no nic zobaczymy, moze bedzie okNa pewno nie zaszkodzi wręcz przeciwnie. Poczytaj sobie ma bardzo dobry skład. Jeśli miewasz nieregularne cykle to wyreguluje. Powtórz test albo zrób betę bo ja tam coś widziałam trzymam kciuki ❤
@agaaataaaa według mnie to dobre podejście. Ja lepiej zniosłam biochemiczna. Długo się nie nacieszylam u mnie szybko przyszło i szybko poszlo.
Ja chyba 3 razy miałam zastrzyki. Ale nie dlatego, ze pecherzyki nie pękały, tylko żeby jeszcze bardziej te owu rozkręcić. Za trzecim razem się udało z zastrzykiemdzisiaj idę do ginekologa jeśli sie okaże że pęcherzyk nie peknął to dostane zastrzyk.
Czy któraś miała robiony zastrzyk po którym się udało?
Ja tez mialam zastrzyki po stymulacji owulacji na pekniecie i tez za 3 razem chyba wyszlo. Niestety nie na dlugo.Ja chyba 3 razy miałam zastrzyki. Ale nie dlatego, ze pecherzyki nie pękały, tylko żeby jeszcze bardziej te owu rozkręcić. Za trzecim razem się udało z zastrzykiem
Rozumiem, to u mnie podobnie ,z tym ze puste jajo w pierwszym no i teraz to...@agaaataaaa jedno w 8tc serduszko przestało bić. Miałem wywoływane poronienie trzy dni byłam w szpitalu i skończyło się zabiegiem. Pół roku później biochemiczna w czwartek pozytywny test w niedzielę już miałam okres
Muszę go uczyć bo studiuje i nie ma wyjściaDobrze że w to wierzysz że dasz rade wyjść sama
Będziesz teraz robiła diagnostykę ?Rozumiem, to u mnie podobnie ,z tym ze puste jajo w pierwszym no i teraz to...