reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Jivka u nas też znowu zęby idą. Pierwsze dwa na dole wyszły ponad miesiąc temu a te górne ida i wyjść nie mogą...

Tez się pochwalę moja półroczną dziewczynką 😀
20200613_153435.jpg

@Jivka u nas też znowu zęby idą. Pierwsze dwa na dole wyszły ponad miesiąc temu a te górne ida i wyjść nie mogą...

Tez się pochwalę moja półroczną dziewczynką [emoji3]Zobacz załącznik 1138588
Fajnie że chociaż coś Wam wyszło, bo u nas posucha [emoji23] Starszej wyszło chwilę po 8mscu więc czekam, niestety już coraz mniej cierpliwie [emoji14]
Widzę też wędruje już [emoji23] Moja póki co właśnie do tyłu tylko, ale unosi już brzuszek i kolanka się buja [emoji7]

@Jivka te dolne jakoś bez zauważenia a te gorne teraz to dramat. Marudzenie, pobudki w nocy co 2 godziny... Juz by mogły wyjść w końcu. Codziennie sprawdzam łyżeczka czy to już 😂 W sumie to ciągle tylko pelza. Zaczęła w 4 miesiącu i do dzisiaj tak. Jedynie jakoś tydzien temu zaczęła przyjmowac pozycje czworacza to moze niedługo zacznie raczkowac 😊 Którego urodziła się Twoja córka? Juz wyleciało mi z głowy a jestem ciekawa jaka jest różnica między nimi 🙈🙈🙈

@Jivka te dolne jakoś bez zauważenia a te gorne teraz to dramat. Marudzenie, pobudki w nocy co 2 godziny... Juz by mogły wyjść w końcu. Codziennie sprawdzam łyżeczka czy to już [emoji23] W sumie to ciągle tylko pelza. Zaczęła w 4 miesiącu i do dzisiaj tak. Jedynie jakoś tydzien temu zaczęła przyjmowac pozycje czworacza to moze niedługo zacznie raczkowac [emoji4] Którego urodziła się Twoja córka? Juz wyleciało mi z głowy a jestem ciekawa jaka jest różnica między nimi [emoji85][emoji85][emoji85]
Moja z 18.11, ale ona nie jest przodownikiem poruszania się [emoji23] Przez jej ulewanie nie lubi leżeć na brzuszku, od razu jęczy :/ Starsza w jej wieku już raczkowała na całego, a ona dopiero powoooooli się przymierza. Ale ma czas [emoji4]

Tez się pochwalę moja półroczną dziewczynką 😀Zobacz załącznik 1138588
Cudna 🥰 kiedy pierwsze ząbki się u Was pojawiły?

@Jivka ciągle mam w głowie, że Łucja z 17 listopada jest, nie wiem skąd mi się to wzięło 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Uwielbiam te fotki maluszkow 🥰🥰🥰🥰

@Charlotte21, a jak Miłka? @coco07, co u Oliwci? 🥰 @kb.karola90, Antoś to już pewnie kawał kawalera 😉
@Takaja123 jak u Was, znaleźliście jakiegoś lekarza? Nie pomyślałam wcześniej, pewnie zeszły kalafiora w głowie, ale jakbyście chcieli ruszyć się dalej, to mogę popytać znajomych lekarzy czy mogą kogoś polecić, może akurat? :)
W ogóle Zuź dostała ostatnio bodziaki z napisem Bella Ciao, od razu pomyślałam o Tobie 😆 jak tylko urośnie do tego rozmiaru to będzie fotka ze specjalna dedykacją dla Cioci 😆

@nnat. no akurat z 18,ale cóż Ty masz za pamięć [emoji44]

W sumie miała być 17,ale lekarz mój miał sajgon w szpitalu i nie dałby rady zrobić cc, więc wpisał mnie na następny dzień do koleżanki [emoji85]

reklama
Do góry