A ja zawsze będę pamiętać, bo Łucja jest z tego samego dnia co mój chrześniak tylko rok później
@nnat. Dziekuje ze pytasz!
U nas leci...niemiłosiernie szybko!
bardzo widać to po Oliwii
a co robimy?? Spacerujemy całymi dniami ... Mała zaczyna pokazywać humorki...piszczy i się wygina jak jej coś nie pasuje
a dopiero co skończyła 5 miesięcy!
boje się pomyśleć co będzie za kolejne 5
ogólnie jest bardzo pocieszna i interesuje ja już dosłownie wszystko.... już od dłuższego czasu pcha do buzi każda napotkana rzecz czy tez rączki, ale póki co ząbków ani widu, ani słychu
A co tam u Zuzinki??
pokażesz malutką?? Tez uwielbiam zdjęcia dzieciaczków
Ale ślicznotka! Boże, czemu ten czas tak szybko leci?
super ze spacerujecie dużo, ja też bym chciała, ale pogoda nas nie rozpieszcza, jak wychodizmy na godzinkę, czasem mniej wkoło bloków
Już rzygam tymi blokowiskami. A z drugiej strony nie umiem się przekonać do zabierania ze sobą wszystkiego do robienia butli w plenerze
Jak tak patrzę na Oliwcie, to chciałabym żeby Zuź miała 5 mscy
Przymierzacie się coś powoli do rozszerzania diety?
A u nas wszystko dobrze, rośnie Szogun
jest cudowna chociaż czasami daje popalić. Ale za to ładnie śpi w nocy, poza skokami rozwojowymi zajmie się ładnie sobą, poleży na macie edukacyjnej, sama zaśnie czasami
i też lubi spacerki
trochę o jedzenie walczymy, raz chce, raz nie chce, raz 120 ml wsunie, raz 60 ml, w jednym momencie chce jeść a wypluwa butelkę i płacze ze nie ma nic w buzi
Odkryła rączki niedawno i są przepyszne! Opanowałyśmy jedzenie z butelki z palcem w buzi, podobnie dajemy radę ze smoczkiem
Kobieto! Kali kalafior? Toż to pamięć doskonała. Jak twierdzisz że teraz masz gorsza pamięć to co byko przed ciaza???
U nas wszystko ok
wczoraj miałyśmy usg bioderek. wszystko ok. Kontrola za 6 tygodni. W poniedziałek byliśmy u fizjoterapeuty aby slorygowala nasze noszenie Miłki, sprawdziła asymetria urodzeniowa. Pokazała ćwiczenia itp. Bardzo fajna wizyta. W większości potwierdziła że dobrze robię (naogladalam się yt odnośnie podnoszenia k pielęgnacji)
jesteśmy cały czas na kp. Właśnie jemy drugą porcję w ciągu nocy.
był ostatnio czas przed skokiem rozwojowym o i dosłownie przesiedxiakam cały dzień w fotelu z malutka. Aż mi już nogi dretwialy. Bylo ciagke na ręce o przy piersi
A jak Zuzia? Już oewnie duża dxueecxybka !!!
Było lepiej przed ciąża, zdwcydowanie
teraz dodatkowy problem to totalne rozkojarzenie. Ciężko mi na czymkolwiek skupić uwagę.
A przy okazji, jak Twoje studia??
Cufnie, że wszystko dobrze. Pochwal się pieknotką swoją
Zuzinek, taaaak, duża, duża
dobijamy do 5 kg
ale za to nadal mieścimy się w niektórych ubrankach w rozm 56
@Humhum totalnie się nie przejmuj tym. Dziecko rośnie, ale nie będzie rosło cały czas w tym samym tempie, stąd te różnice. Póki nie odbiega od normy i nie ma większej różnicy w terminach to totalnie się tym nie stresuj.