coco07
Fanka BB :)
Oo to może spróbuje tych lupilu... jak dla mnie os zawsze te lidlowskie wydawały się właśnie takie twarde i sztywne ale chyba wtedy były jeszcze toujoursy... może jak zmienili na lupilu, to są Ok... chociaż dla mnie od zawsze najlepsze były właśnie dady fioletowe nic nie śmierdziało, nie przeciekało (mówię na podstawie doświadczeń z pracy) ale wycofali ta linie i kupiłam 1 boxa złotych i niestety to nie to Nam przeciekał bokiem co drugi pampers! A mamy dziewczynkę. Starach pomyśleć co może być przy chłopcuWłaśnie teraz te fioletowe zmienili na złote, ale mimo że dziewczyny piszą że już tak nie walą, to polubiłam się z Lupilu. Są bardzo przyjemne, mięciutkie, nie takie sztywne jak cerata jak niektóre.
Ostatnio przeczytałam blog pewnej mamy gdzie zrobiła ranking pampersow i bardzo dobrze wypadły te nettowskie tibelly. Netto mam pod nosem, ale jakoś nigdy ich nie próbowałam, aż do teraz. I powiem szczerze ze są fajne takie mięciutkie, cieniutkie, delikatne także raczej zostaniemy przy nich, albo sprawdzę jeszcze te lupilu. Chociaż do lidla mam Ok 10-12 km a do netto jakieś 500 metrów