Nelja
Fanka BB :)
O to ja też na przepływy właśnie 75 mg i mam brać już od starań
Ja też będę zażywala od 1dc acard 75mg[emoji4]
Ja tez 75mg . Moze zacznę brać juz teraz. Przeciez raczej nie zaszkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to ja też na przepływy właśnie 75 mg i mam brać już od starań
Ja też będę zażywala od 1dc acard 75mg[emoji4]
Póki mam siłę będę walczyć[emoji173]️ za was też trzymam kciuki.Trzymam za nas kciuki . Mam nadzieję że się uda . Trzeba wierzyć i nie poddawać się [emoji173]
Może u nas będzie ten acard i Foliany zbawienne[emoji4] w końcu się uda chciałabym wiedzieć kiedy ale napewno się uda nam wszystkim.Ja tez 75mg . Moze zacznę brać juz teraz. Przeciez raczej nie zaszkodzi
Póki mam siłę będę walczyć[emoji173]️ za was też trzymam kciuki.
To prawda[emoji3590][emoji3590]Siłę i nadzieję . Jeśli stracisz siły to też nadzieję. Ona musi się zawsze tlić bo dodaje tych sił .
Nie wiem czy nie masło maślane.
Ja tylko sprostuje 800 to 80p mikrogramow czyli 0.8 mg A Ty pisałaś o 4 czy 5 mg, to jednak trochę więcej...zeby szybko sie udało , miało byc cos mi urwało słowo
Aga10_2018 acard na przepływy. Po 2 poronieniu tez brałam ale właśnie nie pamietam czy od początku cyklu czy tak jak teraz mi każą.
Bardzo Ci współczuje kochana, przytulam , bądź silna
mloda1994 czyli tez masz spora dawkę. Tak sie tez zastanawiam jak to jest potem w ciąży. Czy ten kwas foliowy bierze sie tylko w tych witaminach dla ciężarnych czy tez jeszcze dodatkowo . Kurka, powinnam wiedzieć ale od ostatniej szczęśliwej ciąży minęło juz 8 lat ! Skleroza
Acard nie zaszkodzi. Chociaż kiedyś słyszałam jakieś teorie że może niby blokować owulacje. Średnio w to Wierzę, choć sama biorąc acard w ciążę nie zaszlam ale bardziej myślę że to przypadek. Akurat udało mi się w cyklu w którym wyrzuciła leki w kat i pojechaliśmy na wakacjeJa tez 75mg . Moze zacznę brać juz teraz. Przeciez raczej nie zaszkodzi
Oj! Rzeczywiście! Masz racje! Końska dawka wiec! Nie mam możliwości zapytać teraz gin czy to ok... liczę, ze wzięła pod uwagę obecność kwasu foliowego rowniez w tych witaminach , przypisując mi ten 5 mg.Ja tylko sprostuje 800 to 80p mikrogramow czyli 0.8 mg A Ty pisałaś o 4 czy 5 mg, to jednak trochę więcej
Trzeba wierzyć ! Baaaardzo bym chciała zeby nam wszystkim sie udało , żebyśmy nie musiały nie wiadomo jak długo czekać . Musi byc dobrzeMoże u nas będzie ten acard i Foliany zbawienne[emoji4] w końcu się uda chciałabym wiedzieć kiedy ale napewno się uda nam wszystkim.
W końcu będzie [emoji847][emoji847] musi być nie ma innej opcji.Trzeba wierzyć ! Baaaardzo bym chciała zeby nam wszystkim sie udało , żebyśmy nie musiały nie wiadomo jak długo czekać . Musi byc dobrze [emoji847]