reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny miała któraś z was bóle brzuch jak na @?
Jak leżę czy siedzę to nie czuję ale jak wstanę i chodzę to czuję ból w podbrzuszu [emoji17]
Jeśli Cię ból niepokoi to weź nospę. Mnie dość mocno zawsze boli, niestety ja z tych czujących owulację (mam takie bóle ze często muszę wziąść tabletkę) więc wiązadła w ciąży czułam zawsze bardzo dotkliwie [emoji14]

Jeśli Cię ból niepokoi to weź nospę. Mnie dość mocno zawsze boli, niestety ja z tych czujących owulację (mam takie bóle ze często muszę wziąść tabletkę) więc wiązadła w ciąży czułam zawsze bardzo dotkliwie [emoji14]
Dzisiaj chyba mniej [emoji2368]
Może fasolka miała Skok rozwojowy [emoji23]

O no to będziesz szybciej u lekarza. Napewno jest wszystko w porządku ja w to wierze[emoji3059]
Jak możesz to daj znać po wizycie co lekarz powiedział na temat tych boli. Będę wdzięczna.
Tak spoko, widzę że idziemy podobnie. U mnie 6+7 z usg [emoji2368] pewnie będę grudniowa mama [emoji23] ale spoko wypytam o wszystko doktorka

Dziewczyny czy to możliwe ze testy owulacyjne wychodzą pozytywnie teraz, od dwóch dni popołudniu wychodzą mi pozytywne. Badam się regularnie i wczoraj miałam straaasznie dużo płodnego śluzu było mi strasznie mokro i w dodatku szyjka wydaje mi się otwarta. Dzisiaj znowu z ciekawości zrobiłam test i wyszedł pozytywnie, zbadałam się i szyjka już bardziej otwarta. Zawsze mi testy wychodziły dobrze...

Ja dzisiaj kiepsko, brzuch boli, mdli mnie i taka zła chodzę wrrr
Ja dzisiaj jak nowonarodzona. Tylko sikanie co chwilę mnie denerwuje.

Przyjdź do nas na wątek tam czasami jak @Ish lub @Piernik98 i inne dziewczyny coś napiszą to idzie się śmiać pół dnia. Może Ci się chumor poprawi. Ostatnio to aż uciekłam z forum bo wręcz "sikalam" jak dziewczyny tam szalały[emoji1787][emoji1787]

Ja dzisiaj jak nowonarodzona. Tylko sikanie co chwilę mnie denerwuje.

Przyjdź do nas na wątek tam czasami jak @Ish lub @Piernik98 i inne dziewczyny coś napiszą to idzie się śmiać pół dnia. Może Ci się chumor poprawi. Ostatnio to aż uciekłam z forum bo wręcz "sikalam" jak dziewczyny tam szalały[emoji1787][emoji1787]
No ja opadłam z sił, a przez 2 dni miałam energię [emoji17]
A nie wiem czy mnie tam przyjmą, bo w sumie to sama jeszcze nie wiem na kiedy termin i wogole [emoji2368]

reklama
Do góry