reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mohaaa jak tam się miewasz? ❤ Dziś wizyta?
Dzięki, ze pytasz :) byłam rano na becie. Wizytę nie wiem na która mam, bo gin ma komplet na dziś i ma mi dać znać. Czuje sie tak średnio, ale na pewno nie boli tak bardzo jak za 1 i 2 razem. Popłakałam 2 dni i na razie starczy. Mąż mnie bardzo wspiera i stwierdziliśmy, ze polipa usuniemy prywatnie w klinice, byleby jak najszybciej. Coraz mocniej plamie i mam wrażenie, ze organizm czeka aż odstawię w końcu leki. Mam tylko nadzieje, ze to nie pozamaciczna :/ wczoraj strasznie mnie kłuło pod prawym żebrem, ale to chyba okolice wątroby

reklama
Dzięki, ze pytasz :) byłam rano na becie. Wizytę nie wiem na która mam, bo gin ma komplet na dziś i ma mi dać znać. Czuje sie tak średnio, ale na pewno nie boli tak bardzo jak za 1 i 2 razem. Popłakałam 2 dni i na razie starczy. Mąż mnie bardzo wspiera i stwierdziliśmy, ze polipa usuniemy prywatnie w klinice, byleby jak najszybciej. Coraz mocniej plamie i mam wrażenie, ze organizm czeka aż odstawię w końcu leki. Mam tylko nadzieje, ze to nie pozamaciczna :/ wczoraj strasznie mnie kłuło pod prawym żebrem, ale to chyba okolice wątroby
Trzymam kciuki. Będzie dobrze [emoji178]

Jestem z Tobą ❤️ wszystko się ułoży. Powiedz mi czy robiłaś p/c przeciwplemnikowe? Może dopytaj o to lekarza na wizycie może tu tkwić problem. Daj znać jak tam wizyta ❤️

Trzymamy kciuki! Objawow może byc mnostwo i każdy inny 😉 takze czekamy na wybik bety !

Jestem z Tobą ❤ wszystko się ułoży. Powiedz mi czy robiłaś p/c przeciwplemnikowe? Może dopytaj o to lekarza na wizycie może tu tkwić problem. Daj znać jak tam wizyta ❤

To się dokładnie tak nazywa? P/C przeciwplemnikowe? Bo jeśli tak, to nie robiłam. Dziękuje za podpowiedz, na pewno zapytam, a jeśli on nie zleci, to sama zrobię. W dowolnym czasie się to robi?

To się dokładnie tak nazywa? P/C przeciwplemnikowe? Bo jeśli tak, to nie robiłam. Dziękuje za podpowiedz, na pewno zapytam, a jeśli on nie zleci, to sama zrobię. W dowolnym czasie się to robi?

Chyba nie ma dokładnych zaleceń. Możesz sprawdzić na stronie luxmed. Moja kuzynka bardzo długo miała problem z zajściem w ciążę później na wczesnym etapie ciąża się nie utrzymywała aż w końcu znaleźli przyczynę. Nie mówię, że u Ciebie to jest ale warto sprawdzić

Ja te badanie robiłam bez zaleceń, jedynie tutaj od dziewczyn się dowiedziałam że warto zrobić. U nas nic nie wyszło ale myślę że warto je wykonać :* i z tego co pamiętam robi się w dowolnym czasie

reklama
Do góry