reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mohaaa jak tam się miewasz? ❤ Dziś wizyta?
Dzięki, ze pytasz :) byłam rano na becie. Wizytę nie wiem na która mam, bo gin ma komplet na dziś i ma mi dać znać. Czuje sie tak średnio, ale na pewno nie boli tak bardzo jak za 1 i 2 razem. Popłakałam 2 dni i na razie starczy. Mąż mnie bardzo wspiera i stwierdziliśmy, ze polipa usuniemy prywatnie w klinice, byleby jak najszybciej. Coraz mocniej plamie i mam wrażenie, ze organizm czeka aż odstawię w końcu leki. Mam tylko nadzieje, ze to nie pozamaciczna :/ wczoraj strasznie mnie kłuło pod prawym żebrem, ale to chyba okolice wątroby

reklama
Dzięki, ze pytasz :) byłam rano na becie. Wizytę nie wiem na która mam, bo gin ma komplet na dziś i ma mi dać znać. Czuje sie tak średnio, ale na pewno nie boli tak bardzo jak za 1 i 2 razem. Popłakałam 2 dni i na razie starczy. Mąż mnie bardzo wspiera i stwierdziliśmy, ze polipa usuniemy prywatnie w klinice, byleby jak najszybciej. Coraz mocniej plamie i mam wrażenie, ze organizm czeka aż odstawię w końcu leki. Mam tylko nadzieje, ze to nie pozamaciczna :/ wczoraj strasznie mnie kłuło pod prawym żebrem, ale to chyba okolice wątroby
Trzymam kciuki. Będzie dobrze [emoji178]

Jestem z Tobą ❤️ wszystko się ułoży. Powiedz mi czy robiłaś p/c przeciwplemnikowe? Może dopytaj o to lekarza na wizycie może tu tkwić problem. Daj znać jak tam wizyta ❤️

Trzymamy kciuki! Objawow może byc mnostwo i każdy inny 😉 takze czekamy na wybik bety !

Jestem z Tobą ❤ wszystko się ułoży. Powiedz mi czy robiłaś p/c przeciwplemnikowe? Może dopytaj o to lekarza na wizycie może tu tkwić problem. Daj znać jak tam wizyta ❤

To się dokładnie tak nazywa? P/C przeciwplemnikowe? Bo jeśli tak, to nie robiłam. Dziękuje za podpowiedz, na pewno zapytam, a jeśli on nie zleci, to sama zrobię. W dowolnym czasie się to robi?

To się dokładnie tak nazywa? P/C przeciwplemnikowe? Bo jeśli tak, to nie robiłam. Dziękuje za podpowiedz, na pewno zapytam, a jeśli on nie zleci, to sama zrobię. W dowolnym czasie się to robi?

Chyba nie ma dokładnych zaleceń. Możesz sprawdzić na stronie luxmed. Moja kuzynka bardzo długo miała problem z zajściem w ciążę później na wczesnym etapie ciąża się nie utrzymywała aż w końcu znaleźli przyczynę. Nie mówię, że u Ciebie to jest ale warto sprawdzić

Ja te badanie robiłam bez zaleceń, jedynie tutaj od dziewczyn się dowiedziałam że warto zrobić. U nas nic nie wyszło ale myślę że warto je wykonać :* i z tego co pamiętam robi się w dowolnym czasie

reklama
Do góry