Paula919191
Fanka BB :)
Ale brzuch fajny Ty zazdrościsz mi a ja Tobie bo jesteś już prawie bezpiecznaJestem wzruszona, zazdroszczę Ci troszkę że jesteś na tym etapie, chciałabym cofnąć się w czasie
U nas taka sytuacja.... Dziś 35+2
Powiem Ci że ja jak najpierw "to" zobaczyłam to też byłam w szoku ale nawet po dotyku brzucha czuć że z lewej jest miękko a z prawej twardo ;p i nie straszcie mnie że będzie tak ciężko bo ja póki co sobie smacznie przesypiam noce ale siostra mi mówiła własnie że jej dziecko w nocy w brzuchu tak szalało,że nie dawało spać ;pWooow w takiej wczesnej ciąży jeszcze czegoś takiego nie widziałam [emoji16]
Tak takie jakby bąbelki w środku brzucha to ruchy [emoji4] Jesteś szczupła więc tym bardziej to TO [emoji4] Na początku są bardzo nieregularne, co kilka dni, trzeba się położyć i wsłuchać porządnie. Potem to już jazda bez trzymanki [emoji1787] i tęsknota za tym delikatnym pukaniem [emoji4]
Śliczne te wasze maluchy aż by się chciało przytulićWow[emoji33][emoji7] ty za chwile rodzisz!!! Jak to zleciało [emoji28] Moja malutka dziś kończy 2 miesiące [emoji7][emoji173]️ a ja juz tęsknie za brzuszkiem [emoji31]
Moja kluska [emoji170][emoji170][emoji170]
Zobacz załącznik 1094210
Przed ciążą brałam jarrow formulas methyl b-12 & methyl folate + p-5-p , do tego wit.d w kroplach z myvita . Teraz w ciąży te z jarrow biorę co kilka dni a kwas foliowy z naturell folian jeszcze@Paula919191 krzywe mam prawidłowe wyniki. A jakie dokladnie bierzesz witaminy, jaka firma? Musze kupic a nie wiem jakie. Zrobie jeszcze te komorki tylko jak laboratoria zaczna przyjmować