monika1708
Fanka BB :)
ja poczytałam wczoraj o lekarzu do którego chodze i podobno cudotwórca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, to nie są złe wieści, biegusiem do lekarza i bądźmy dobrej myśli [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]@nnat. Cieszę się że Zuzia nadal jest Zuzią
@Galadriela a co u Ciebie?
Dziewczyny przepraszam rzadko zaglądam bo ciężki to dla mnie temat..
Beta 630 ale progesteron 9,91..
Biorę duphaston 3x1 dzisiaj a wczoraj 2x1. Udało mi się na jutro umówić do ginekologa. Choć coś czuję że to próżna nadzieja bo głowa mnie boli jak zwykle przed okresem i już nie czuje żadnych "objawów ciążowych"
Myślę że najwcześniej 10-12 dni po owulacji cokolwiek moze być wiadomo ale najlepiej wstrzymać się do dnia miesiączkiHej dziewczyny,
Mam pytanie. To mój czwarty cykl po poronieniu. Mam regularne cykle, z owulacjami. W zeszłą środę 08.01 'czułam' jajnik jak na owulację. W piątek gine potwierdził, że była owulacja i jest ciałko żółte. Myslałam, że juz nie trzeba się zabezpieczać, bo komórka jajowa żyje krótko... W sobotę niepełny, w niedzielę pełny stosunek i położna na czacie powiedziała mi, że może z tego być ciąża. Myślicie, że zrobienie bety z krwi 20.01 jak stosunki były 11 i 12.01 już powinno coś ew. wykazać? Okres mam mieć planowo 24.01 Biorę luteinę na regulację plamień przed okresem więc bez wyniku jej nie odstawię bo to grozi poronieniem...
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź!
ja poczytałam wczoraj o lekarzu do którego chodze i podobno cudotwórca [emoji7]
Będzie dobrzeWróciłam od gina. Jest dobrej myśli choć duphaston zostawił w dawce 2x1. Kazał się oszczędzać. Jestem trochę spokojniejsza. Ale to tak naprawdę nic do końca nie znaczy bo jeszcze wszystko się może wydarzy. Choć jestem Wam ogromnie wdzięczna że jesteście i wspieracie
No widzisz, lez dużo, odpoczywaj i czekajmy [emoji3590] kiedy kolejna wizyta??Wróciłam od gina. Jest dobrej myśli choć duphaston zostawił w dawce 2x1. Kazał się oszczędzać. Jestem trochę spokojniejsza. Ale to tak naprawdę nic do końca nie znaczy bo jeszcze wszystko się może wydarzy. Choć jestem Wam ogromnie wdzięczna że jesteście i wspieracie
Daj znać jak będą wyniki! [emoji3590]Ja dziś zrobiłam ostatnie testy (mam nadzieję ), kreski były ciemniejsze niż ostatnio. Mam nadzieję, że dzisiejsza beta będzie ok
Kwas foliowy możesz już brać. Natomast ze staraniami to jeśli miałaś łyżeczkowanie warto poczekać 3 miesiące żeby endometrium się odbudowało i zwiększyć szanse na powodzenie w kolejnej ciąży. Sama wiem z doświadczenia, że chciałoby się już, ale większość lekarzy mówi o tych min. 3 miesiącach...Dziewczyny ja jeszcze z jednym pytaniem. Wiem ze to wczesnie bo dopiero 5 dni po zabiegu ale czy juz powinnam brać kwas foliowy? Chcemy starac sie o dziecko jak najszybciej bo jednak mam mało czasu,mam 37 lat i chce zeobic co moge zeby miec jak najwieksze szanse na zdrową ciążę
Pojde do lekarza po pierwszej @ zeby wszystko dokladnie sprawdzic. Dziekuje,w takim razie zaczynam brac kwas jużKwas foliowy możesz już brać. Natomast ze staraniami to jeśli miałaś łyżeczkowanie warto poczekać 3 miesiące żeby endometrium się odbudowało i zwiększyć szanse na powodzenie w kolejnej ciąży. Sama wiem z doświadczenia, że chciałoby się już, ale większość lekarzy mówi o tych min. 3 miesiącach...