monika1708
Fanka BB :)
Hej, bierze ktoś acard i glucophage? Zastanawiam się czy mają wpływ na miesiączkę? [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, bierze ktoś acard i glucophage? Zastanawiam się czy mają wpływ na miesiączkę? [emoji848]
Ja bym poszła do gine u mnie przed poronieniem już było coś tam widac5tydzien +1 dzien
Długość i obfitoścW jakim sensie wpływ?
Nie rozumiem. Co było widać przed poronieniem? Do ginekologa mam w piątek. A jakieś plamienia miałaś czy coś?Ja bym poszła do gine u mnie przed poronieniem już było coś tam widac
Nie wiem jak gluco Ale acard może powodować obfitszy okres. Chociaż u mnie akurat się nie sprawdzaloDługość i obfitośc
Gluco podobno stosuje się w leczeniu endometriozy więc może zmniejsza wówczas krwawienie. W każdym razie ja go biorę już prawie dekadę i nie zauważyłam żeby miał wpływ na długość i obfitość miesiączki.Nie wiem jak gluco Ale acard może powodować obfitszy okres. Chociaż u mnie akurat się nie sprawdzalo
Dostalam lekkich plamienie i pojechalam na ip. Było widać pęcherzyk i wg lekarza wszystko było okej. Niestety pomylił sięNie rozumiem. Co było widać przed poronieniem? Do ginekologa mam w piątek. A jakieś plamienia miałaś czy coś?
Teraz wiem że prywatny gine od razu dałby progesteronNie rozumiem. Co było widać przed poronieniem? Do ginekologa mam w piątek. A jakieś plamienia miałaś czy coś?
5tydzien +1 dzien