Ja również poronilam tego lata. Trzymam mocno kciuki będzie dobrzeJa również poronilam w 12tyg w ostatnie wakacje i długo zadawałam sobie pytanie "czemu akurat ja?". Po jakimś czasie doszłam do wniosku że widocznie coś było nie tak, że tak musiało być. Wczoraj zobaczyłam ponownie dwie kreski i boję się z nich cieszyć, strach jest chyba póki co większy.
reklama
Ja również poronilam tego lata. Trzymam mocno kciuki będzie dobrze
Dziękuję Wam, oby tak bylo@Emenemsy trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze
roki_1991
Fanka BB :)
Hej,
Muszę się wygadać. Poronilam w 5tc2dni. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Niby był pęcherzyk, a mimo to wszystko poszło nie tak. Obwiniam się, że to ja zawalilam.
Mój mąż nie rozumie, ani nikt z rodziny co przeżywam. Nie mogę patrzeć na dzieci. Mega boli gdy myślę że moje mogło być już za niewiele ponad 8 miesięcy.
Boję się, że z następna ciążą będzie tak samo
Czy są jakieś szczęśliwe mamy po tym jak straciły pierwszą fasolke?
Witaj.
Tu na forum ogrom pozytywnych historii, także daje to dużo nadziei na pewno nie możesz się obwiniac, bo to nie twoja wina. Takie rzeczy niestety się zdarzają i najczęściej to po prostu przypadkowa wada genetyczna na którą nie miałaś wpływu.
Nie mniej jednak myślę że warto zrobić kilka badań- wymaz w kierunku ueraplazmy/chlamydii/mykoplazmy, trombofilie, toxo, cytomegalie. Po jednej stracie myślę że nie ma co iść głębiej w diagnostykę, ale dobrze znaleźć fajnego lekarza który będzie chciał pomóc
Wracam ze swoją historią, nowiną i strachem..
Po wrześniowym poronieniu i całych komplikacjach w sobotę wyszedł pozytywny test. Dziś poszłam na betę, jeszcze nie mam wyniku.
Ale mam strach.. do niedzieli wieczorem wszytko było dobrze. Niestety w niedzielę zaczęły się silne bóle głowy i temperatura spadła z 37 do 35,85 i na tym poziomie utrzymuje się do dzisiaj. Wszelkie objawy ciąży minęły. Biorę duphaston. Martwi mnie spadek temperatury.. progesteron też dziś robiłam i też jeszcze nie ma wyniku. Myślicie że coś może z tego jeszcze być? Czy próżna nadzieją?
Po wrześniowym poronieniu i całych komplikacjach w sobotę wyszedł pozytywny test. Dziś poszłam na betę, jeszcze nie mam wyniku.
Ale mam strach.. do niedzieli wieczorem wszytko było dobrze. Niestety w niedzielę zaczęły się silne bóle głowy i temperatura spadła z 37 do 35,85 i na tym poziomie utrzymuje się do dzisiaj. Wszelkie objawy ciąży minęły. Biorę duphaston. Martwi mnie spadek temperatury.. progesteron też dziś robiłam i też jeszcze nie ma wyniku. Myślicie że coś może z tego jeszcze być? Czy próżna nadzieją?
Z twoich obliczen który to tydzień?Wracam ze swoją historią, nowiną i strachem..
Hej. Ciążę straciłam w 12 tygodniu, w marcu. Od maja wznowione starania i ciąży brak starania przez cały cykl, cykle nieregularne... chce dać na luz i do połowy cyklu jest ok, ale jak przychodzi termin @ to zaczyna się myślenie... szczególnie jak się spóźnia. Na niczym innym nie mogę się skupić.
5tydzien +1 dzienZ twoich obliczen który to tydzień?
reklama
Rozumiem to doskonałe. Myślę że jazda z nas tak trochę ma.. może spróbuj znaleźć sobie jakieś mega absorbujące zajęcie?Hej. Ciążę straciłam w 12 tygodniu, w marcu. Od maja wznowione starania i ciąży brak starania przez cały cykl, cykle nieregularne... chce dać na luz i do połowy cyklu jest ok, ale jak przychodzi termin @ to zaczyna się myślenie... szczególnie jak się spóźnia. Na niczym innym nie mogę się skupić.