reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny! ;) w którym tygodniu wam lekarze zmniejszyło dawkę Duphastonu. Jestem w 17tc i Pani doktor z układu 2x1x2 mówiła abym spróbowała 1x1x1. I tak się zastanawiam co z tym fantem zrobić. Czy może się coś dziać? 🙂

No i w piątek po 31 dniach od zabiegu przyszła @....
normalnie było 27/28 dni
pasuje też do objawów owu...

Niestety chwile szaleństwa nie wstrzeliły się w owu...bo miałam jednak cichą nadzieję...

umówiłam się na kontrolę za tydzień.
Mam nadzieję że do tego czasu krwawienie się skończy i że cykle wrócą do normy...

od 3 dc czyli dziś zaczynam brać znów nac...
Tylko kompletnie nie mam pojęcia czy uda się nam poprzytulac bo się strasznie mijamy od kiedy wróciłam do pracy...

poza tym tak sobie myślę że tego dziecka nic nie zastąpi...że nawet jak się uda zajść to już zawsze kogoś będzie brakować...

Boję się znów tej presji, mam wizje że nic z tego nie wyjdzie, że do tych przeszkód co są dojdą nowe - np zyrosty po łyżeczkowaniu i mój jedyny drożny jajowodów też się zapcha...
Albo że znów poronie bo jednak aż ok.40% komórek jajowych w moim wieku jest nieprawidłowych...

Dziewczyny! ;) w którym tygodniu wam lekarze zmniejszyło dawkę Duphastonu. Jestem w 17tc i Pani doktor z układu 2x1x2 mówiła abym spróbowała 1x1x1. I tak się zastanawiam co z tym fantem zrobić. Czy może się coś dziać? [emoji846]
Od 16 zaczęłam zmniejszać w 20 czy 21 odstawiłam. W 18 bodajże odstawiłam całkiem luteine

Dziewczyny mam zaglostke. Wczoraj robiłam test owu- kreska testowa była bledsza od kontrolnej- ewidentnie test negatywny natomiast po śluzie powiedziałabym że płodny, było go naprawdę sporo. Dziś natomiast kreska testowa taka sama jak kontrolna na teście owu a śluzu jakby mniej,dalej rozciągliwy i koloru kurzego jaja ale jednak mniej . Co o tym myśleć?

Dziewczyny! ;) w którym tygodniu wam lekarze zmniejszyło dawkę Duphastonu. Jestem w 17tc i Pani doktor z układu 2x1x2 mówiła abym spróbowała 1x1x1. I tak się zastanawiam co z tym fantem zrobić. Czy może się coś dziać? 🙂
Brałam do 12 tygodnia 2x1 a potem odrazu całkowicie odstawiłam. Wszystko jest w porządku.

Dziewczyny! ;) w którym tygodniu wam lekarze zmniejszyło dawkę Duphastonu. Jestem w 17tc i Pani doktor z układu 2x1x2 mówiła abym spróbowała 1x1x1. I tak się zastanawiam co z tym fantem zrobić. Czy może się coś dziać? [emoji846]
Łożysko przejmuje swoją rolę więc spokojnie słuchaj lekarza i zmniejszaj dawke [emoji4] ja zaczynałam zmniejszać w 19 tc Ale ja bralam 2x1 dziennie także mniej niż ty, w 21 tc skończyłam z dupkiem [emoji4]

reklama
ja tez
Dziewczyny mam zaglostke. Wczoraj robiłam test owu- kreska testowa była bledsza od kontrolnej- ewidentnie test negatywny natomiast po śluzie powiedziałabym że płodny, było go naprawdę sporo. Dziś natomiast kreska testowa taka sama jak kontrolna na teście owu a śluzu jakby mniej,dalej rozciągliwy i koloru kurzego jaja ale jednak mniej . Co o tym myśleć?
tuz przed owu widze ze sluzu plodnego jest mniej ale jest lepszej jakosci :) wlasnie przezroczysty rozciagliwy
a w dniu owu mam juz bialy kremowy
mam nadzieje ze od wczoraj dzialacie :)

Do góry