Witaj. Ja po poronieniu krwawiłam 3 dni. Okres dostałam po 28Cześć. Można dołączyć? Coś o mnie, mam 28 lat staram się z mężem o dzieciątko prawie 1.5 roku. Udało się zajść w upragniona ciążę w październiku, jednak już na samym poczatku dowiedziałam się że nie jest dobrze z powodu źle przyrastajacej bety [emoji17] 2 dni po @ beta 357, 48h później 609, a 6 dni później tylko 870, po kolejnych 48h tylko 960, więcej nie robiłam żeby się nie stresować. Jednak w 6t+4d dostałam krwawienia, na usg lekarz stwiedzil że w ciągu tygodnia powinnam poronic pomimo że pęcherzyk urosl (miał tylko ok 7 mm) i pojawiło się ciałko żółte, ale nie dał szans tej ciąży... W 7t+2d dostałam silnego bolu, skurczy i krwawienia, co oznaczało zakończenie moje upragnionej ciąży [emoji20] zobaczylam przecherzyk [emoji17] Jestem świeżo po stracie, od razu chcemy probowac z mężem starac się dalej o dzieciątko.
Pytanie do was kiedy powinna nadejsc prawidłowa @? I ile trwa takie poronnne krwawienie? Dziś usg, mam nadzieję że tak wszystko dobrze wygląda...
Wszystko bardzo szybko wróciło u mnie do normy.
Pozdrawiam!!