reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Byłam po test na jutro i przy okazji kupiłam jakiś paskowy za 5zł o czułości 10. Stwierdziłam że zobaczę co wyjdzie. Po 7h bez toalety wyszedł kolejny cień cienia cienia. Oczywiście mój telefon nie łapie nawet tej kreski żeby zrobić foto.

reklama
Byłam po test na jutro i przy okazji kupiłam jakiś paskowy za 5zł o czułości 10. Stwierdziłam że zobaczę co wyjdzie. Po 7h bez toalety wyszedł kolejny cień cienia cienia. Oczywiście mój telefon nie łapie nawet tej kreski żeby zrobić foto.
Czyżbyś chciała przejąć mój brzuszek? [emoji4]
Czeka w gotowości [emoji4]

Chętnie przejme dobre wibracje hahah
Czyżbyś chciała przejąć mój brzuszek? [emoji4]
Czeka w gotowości [emoji4]
Dodaje zdjęcia bo coś udało się uchwycić. Drugie trochę podkręciłam żeby było lepiej widać. Pierwsze jest tak jak widzi to mój telefon heh.
IMG_20191120_174540.jpeg
IMG_20191120_175538.jpeg

@Sandra094 Ja tam nic nie widzę. Zwróć uwagę czy ten cień cienia robi się różowy, bo jeśli jest tylko bardziej szary, to raczej jest to tylko miejsce, na którym naniesione są odczynniki. Potrzymam kciuki jednak byś się nie myliła, a to ja bym miała coś z oczami ;-)

@Sandra094 Ja tam nic nie widzę. Zwróć uwagę czy ten cień cienia robi się różowy, bo jeśli jest tylko bardziej szary, to raczej jest to tylko miejsce, na którym naniesione są odczynniki. Potrzymam kciuki jednak byś się nie myliła, a to ja bym miała coś z oczami ;-)
Cień jest różowy. Myślę że to nie odczynniki ale też liczę się z tym że może nie być to ciąża. Zrobiłam dwa różne testy z różnych firm i na obu jest cień cienia różowy. Jutro powtórzę i zobaczę co z tego wyjdzie ;)

reklama
Do góry