reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Taaak, jak to Dzoana stwierdziła, aż takiego kalafiora to chyba nie mam [emoji2960][emoji28] niektóre rzeczy pamietam [emoji6]
Kurczę, No to jeszcze trochę ... tylko żeby cię wcześniej nic nie wzięło, bo najlepiej się robi chyba cc przed cała akcja skurczową... [emoji2960] Trzymam kciuki! [emoji8] i czekamy do piątku[emoji5]
Nie mogę teraz rodzić bo córka ma zapalenie oskrzeli i musi wyzdrowieć [emoji14] Ale dzisiaj pełnia i na listopadówkach już 5 porodów było [emoji33]

reklama
Hej dziewczyny, szukam wsparcia na forach a widze ze u was w miare sie dzieje 🙂 u mnie na chwile obecna 2 straty, obecnie jestem w 3 juz ciazy - 6 tc. Wlasnie dzisiaj dostalam wyniki na trombofilie, mam mutacje genu mthfr i pai 1. Czekam na konsultacja telefoniczna z genetykiem. Przed ta ciaza robilam badania hormonalne i rzekomo wszystko ok, tarczycowe, nadnerczowe i jajnikowe.. u lekarza bylam w piatek potwierdzic ciaze, narazie jest zbyt maly zarodek by w pelni moc potwierdzic ze serduszko bije, jutro mam kolejna wizyte ale juz u drugiego lekarza, i pytanie czy moge sobie chodzic do dwoch ginekologow i czy musze ich o tym fakcie informowac ? Bo teoretycznie jakby mi tak kazdy chcial l4 wypisac to chyba nie bardzo nie ? 🤔🤔 drugie pytanko, czy jezeli lekarz mi przepisze heparyne to czy jest to rownoznaczne z tym ze musze isc od razu na l4? Czy ktora z was bierze badz brala heparyne i chodzila normalnie do pracy ?

@Dagulina kochana tak bardzo mi przykro :( zostań z nami. Służymy pomocą i wsparciem. Tule mocno ❤️

@roki_1991 haha u mnie to jeszcze odległy czas niestety :D mąż ma jeszcze szwy i w tym tyg chyba będzie musiał pójść na ściągnięcie bo same jeszcze nie odpadły. Jeszcze go boli i ciągnie. Ja po 20 spodziewam się @ także jeszcze trochę :) mam ogromną nadzieję, że już będzie wszystko dobrze. A jak tam u Was? Jak Wikunia? :)

@Paula919191 @mohaaa trzymam kciuki za dwie kreseczki ❤️

@Jivka u Ciebie to już tylko dotknąć :) życzę szczęśliwego rozwiązania i oby córeczka szybko wyzdrowiala ❤️. Może któraś z dziewczyn przejmie Twój brzuszek :D

@gigi_ cieszę się, że u Ciebie już troszkę lepiej i mdłości odpuscily :) trzymam kciuki za wizytę ❤️

@nnat. Oczywiscie za Ciebie i wizyte też mocno trzymam kciuki ❤️

@coco07 @Dzoana88 a jak tam u Was dziewczyny? :)

Hej dziewczyny, szukam wsparcia na forach a widze ze u was w miare sie dzieje [emoji846] u mnie na chwile obecna 2 straty, obecnie jestem w 3 juz ciazy - 6 tc. Wlasnie dzisiaj dostalam wyniki na trombofilie, mam mutacje genu mthfr i pai 1. Czekam na konsultacja telefoniczna z genetykiem. Przed ta ciaza robilam badania hormonalne i rzekomo wszystko ok, tarczycowe, nadnerczowe i jajnikowe.. u lekarza bylam w piatek potwierdzic ciaze, narazie jest zbyt maly zarodek by w pelni moc potwierdzic ze serduszko bije, jutro mam kolejna wizyte ale juz u drugiego lekarza, i pytanie czy moge sobie chodzic do dwoch ginekologow i czy musze ich o tym fakcie informowac ? Bo teoretycznie jakby mi tak kazdy chcial l4 wypisac to chyba nie bardzo nie ? [emoji848][emoji848] drugie pytanko, czy jezeli lekarz mi przepisze heparyne to czy jest to rownoznaczne z tym ze musze isc od razu na l4? Czy ktora z was bierze badz brala heparyne i chodzila normalnie do pracy ?

A jakie masz pai i mthfr ?

reklama
Do góry