reklama
szkala
Fanka BB :)
A jak to jest z tym NFZ. Kiedy jest darmowe to badanie. ? Jakie kryteria trzeba spełniać?
Darmowe na pewno jest po 35 roku życia i jak są jakieś wady genetyczne u rodziców lub wystąpiły u dziecka-płodu.
Więcej jest tutaj: Link do: Badania prenatalne
roki_1991
@Charlotte21 jeśli nie kwalifikujesz się na nfz to na Śląsku jest program bezpłatnych badań prenatalnych
Bezpłatne badania prenatalne
Bezpłatne badania prenatalne w ramach Regionalnego Programu Zdrowotnego Województwa Śląskiego Zdrowa Matka i Dziecko
www.gyncentrum.pl
Lusia02
Początkująca w BB
Na drugim usg było widać serduszko biło później byłam chora lekarze leczyli mnie na zapalenie oskrzeli okazało się ze to grypa niestety serduszko na kolejnym usg nie biło później przepływy kolejne usg w szpitalu potwierdziło się . Lekarz powiedział ze przy zabiegu było tylko łożysko i pęcherzyk żadnych struktur płodu nie było dziecko się wchłonęło przez wirusa
Lu_cy
Musisz tam jechać wypełnić taką deklaracje. Wszystkie mieszkanki Śląska mają za darmo. Powiedz że chcesz do Staniczka i to chyba tyle [emoji846]A jak to jest z tym NFZ. Kiedy jest darmowe to badanie. ? Jakie kryteria trzeba spełniać?
Chyba że masz skierowanie od doktor Janosz to wtedy tylko dzwonisz i umawiasz się na termin. Już bez tej deklaracji
reklama
Lusia02
Początkująca w BB
mam aplikacje gin mówi ze owy mi wypada na 15/16 dc przy długości 31 dni prawie przy każdym cyklu mam bóle owu@Lusia02 obserwujesz swój cykl? Wiesz kiedy masz owulacje? Jak długie masz cykle? Może warto zrobić monitoring cyklu i będziesz mieć pewność czy duphaston nie blokuje owulki?