reklama
szkala
Fanka BB :)
Witam wszystkich może rozmowy tutaj coś mi pomogą od kilku dni przeglądam wpisy straciłam swojego maluszka 29.01.19 w 12tc po 4 miesiącach starań, zabieg , szpital , później tylko samotne męki. Męża nie było 30 minut rozmowy przez telefon nic nie dawało . Zaczęliśmy ponowne starania w maju do tej pory nic już się poddaje , ciagle myśle że to moja wina tylko wyczekuje kolejnych @ czy przyjdą czy nie
Dlaczego mówisz tu o winie czyjejkolwiek? Robiliście w ogóle jakieś badania?
szkala
Czyli nie badaliście się wcale, poza kwestią zakażeń. Domyślam się, że młodzi jesteście. Jeśli się bardzo stresujesz, to może warto iść do lekarza ginekologa zajmującego się leczeniem niepłodności, on zbada Cię pod tym kontem, i zleci inne właściwe badania monitoring cyklu, hormony itp., zaczęłabym też od badania nasienia.Badania w szpitalu, badanie histopatyczne , chlamydioza, toxoplazmoza, morfologia, wizyty u gin z usg
Chociaż skoro byliście w ciąży, to oznacza, że jesteście płodni i teraz może blokuje Was głowa. Warto też zwrócić uwagę, czy Twój partner dba o siebie pod kontem spermy (np. mój chodził na saunę, co pogarsza jakość, a myśmy nie byli tego świadomi). Ty żebyś brała kwas foliowy. Za 60% przyczyn przypadków niepłodności odpowiadają mężczyźni.
Charlotte21
Hej dziewczyny. Gdzie zrobię dobre badania prenatalne. Moje dr Janosz poleciła sodowski.pl jest tam jakiś projekt unijny, bo podobno nie łapę się na darmowe prenatalne. Coś ktoś może więcej napisać. Nic nie wiem. A za 3 tygodnie mam mieć. :O
szkala
Ja naprawdę polecam doc. Wojciecha Cnotę w Rudzie Śląskiej - Link do: Specjalistyczna poradnia J.A. Medico Sp. z o.o. To naprawdę świetny specjalista, i ma wszystkie ważne certyfikaty. Gdyby nie to, że mam do niego tak daleko, leczyłabym się u niego. Gdy miałam jeszcze po co rozeznawać prenatalne, także rekonesans wskazał mi na niego.Hej dziewczyny. Gdzie zrobię dobre badania prenatalne. Moje dr Janosz poleciła sodowski.pl jest tam jakiś projekt unijny, bo podobno nie łapę się na darmowe prenatalne. Coś ktoś może więcej napisać. Nic nie wiem. A za 3 tygodnie mam mieć. :O
Lu_cy
U sodowskich idź do mojego lekarza. Jakub Staniczek się nazywa [emoji846] @coco07 też u niego byłaHej dziewczyny. Gdzie zrobię dobre badania prenatalne. Moje dr Janosz poleciła sodowski.pl jest tam jakiś projekt unijny, bo podobno nie łapę się na darmowe prenatalne. Coś ktoś może więcej napisać. Nic nie wiem. A za 3 tygodnie mam mieć. :O
Charlotte21
Dziękuję , za polecenie ma pewno sprawdzę!Ja naprawdę polecam doc. Wojciecha Cnotę w Rudzie Śląskiej - Link do: Specjalistyczna poradnia J.A. Medico Sp. z o.o. To naprawdę świetny specjalista, i ma wszystkie ważne certyfikaty. Gdyby nie to, że mam do niego tak daleko, leczyłabym się u niego. Gdy miałam jeszcze po co rozeznawać prenatalne, także rekonesans wskazał mi na niego.
reklama
Charlotte21
A jak to jest z tym NFZ. Kiedy jest darmowe to badanie. ? Jakie kryteria trzeba spełniać?U sodowskich idź do mojego lekarza. Jakub Staniczek się nazywa [emoji846] @coco07 też u niego była