4 tygodnie po poronieniu u mnie beta całkowicie spadła miesiączkę dostałam 5 tygodni po zabiegu ale są dziewczyny które dostają już 3 tygodnie po mam koleżankę która tak właśnie dostał i lekarz na wizycie podczas usg powiedział jej ze za niedługo będzie miesiączka po 2 dniach od wizyty dostal@A ja dalej jestem zdania że 3tyg po zabiegu to nie @ tylko organizm się oczyszcza. Żeby to była @ to musiałabyś mieć owu tydzień po zabiegu, a wtedy jeszcze beta na pewno nie spadła więc moim zdaniem to nie możliwe
reklama
PaulinaRP
Fanka BB :)
Pewnie jest w tym co mówisz dużo racji. Gdyby jednak nie fakt,że obumarcie ciąży stwierdzono 3 sierpnia,a zabieg zrobiono mi dopiero po miesiącu. Najpierw 3 tyg lekarz czekał na poronienie samoistnie, gdy to nie wystąpiło dostalam tabletki na wywołanie poronienia do domu,a gdy to nie pomogło całkowicie musieli mi zrobić zabieg czyszczenia resztek po poronieniu. Trwało to wszystko równy miesiąc.A ja dalej jestem zdania że 3tyg po zabiegu to nie @ tylko organizm się oczyszcza. Żeby to była @ to musiałabyś mieć owu tydzień po zabiegu, a wtedy jeszcze beta na pewno nie spadła więc moim zdaniem to nie możliwe
Madlein
@roki_1991 w dniu kiedy zaczęłam krwawić przy poronieniu betę miałam już na poziomie 0,28. Aczkolwiek ja miałam poronienie samoistne. A cykl przecież mógł być bezowulacyjny.A ja dalej jestem zdania że 3tyg po zabiegu to nie @ tylko organizm się oczyszcza. Żeby to była @ to musiałabyś mieć owu tydzień po zabiegu, a wtedy jeszcze beta na pewno nie spadła więc moim zdaniem to nie możliwe
Cześć dziewczyny! Zaglądam na ten wątek od jakiegoś czasu i dzisiaj piszę do Was prośbę o radę. 26 sierpnia w 9 tygodniu ciąży miałam indukcję poronienia oraz zabieg łyżeczkowania. Mam 28 lat i to była moja pierwsza ciąża. Przez niecałe 14 dni po zabiegu miałam jasne plamienie. Około 19 dni po zabiegu pojawiło się ciemne plamienie, które trwało 2 dni.
3 dni później byłam na wizycie kontrolnej u ginekologa, powiedział, że wszystko w porządku i teraz czekamy na okres. Dzisiaj mija 5 tygodni od zabiegu. Miesiączki brak, plamień brak. Czy możecie poradzić jak długo czekać na @ przed powtórną wizytą u lekarza? Czytałam w wątku, ze czasami trzeba wywoływać @, bo sama się nie pojawia po lyzeczkowaniu. Zastanawia mnie to dwudniowe plamienie, czy to nie był jakiś skąpy okres i teraz leciałby mi drugi cykl...?Pozdrawiam Was i życzę zdrowia
3 dni później byłam na wizycie kontrolnej u ginekologa, powiedział, że wszystko w porządku i teraz czekamy na okres. Dzisiaj mija 5 tygodni od zabiegu. Miesiączki brak, plamień brak. Czy możecie poradzić jak długo czekać na @ przed powtórną wizytą u lekarza? Czytałam w wątku, ze czasami trzeba wywoływać @, bo sama się nie pojawia po lyzeczkowaniu. Zastanawia mnie to dwudniowe plamienie, czy to nie był jakiś skąpy okres i teraz leciałby mi drugi cykl...?Pozdrawiam Was i życzę zdrowia
Ja plamilam przez 3 tygodnie od zabiegu a po 5 tygodniach dostałam @ brzuch bolał mnie już 2 dni przed @. Sama czekałam z niecierpliwością i czytałam że nawet do 6 tygodniCześć dziewczyny! Zaglądam na ten wątek od jakiegoś czasu i dzisiaj piszę do Was prośbę o radę. 26 sierpnia w 9 tygodniu ciąży miałam indukcję poronienia oraz zabieg łyżeczkowania. Mam 28 lat i to była moja pierwsza ciąża. Przez niecałe 14 dni po zabiegu miałam jasne plamienie. Około 19 dni po zabiegu pojawiło się ciemne plamienie, które trwało 2 dni.
Dziękuję za odpowiedz mnie nie boli brzuch. Poczekam jeszcze tydzień. Ciężko znaleźć kompromis między obsesyjnym pragnieniem, żeby było wszystko dobrze, a zaniedbaniem sprawy.Ja plamilam przez 3 tygodnie od zabiegu a po 5 tygodniach dostałam @ brzuch bolał mnie już 2 dni przed @. Sama czekałam z niecierpliwością i czytałam że nawet do 6 tygodni
Oczekujaca123
Hmm.. j a miałam owu 13 dni po porodzie ... A miałam też łyżeczkowanie wtedy, a pierwsza @ była jakoś niecałe 4 tyg po... A myślę, że betę w 23tc miałam wysoką, więc jednak możliwe
A ja dalej jestem zdania że 3tyg po zabiegu to nie @ tylko organizm się oczyszcza. Żeby to była @ to musiałabyś mieć owu tydzień po zabiegu, a wtedy jeszcze beta na pewno nie spadła więc moim zdaniem to nie możliwe
roki_1991
Do 6tyg spokojnie poczekaj. Jeśli nie nie pojawi to wtedy umów się do ginaCześć dziewczyny! Zaglądam na ten wątek od jakiegoś czasu i dzisiaj piszę do Was prośbę o radę. 26 sierpnia w 9 tygodniu ciąży miałam indukcję poronienia oraz zabieg łyżeczkowania. Mam 28 lat i to była moja pierwsza ciąża. Przez niecałe 14 dni po zabiegu miałam jasne plamienie. Około 19 dni po zabiegu pojawiło się ciemne plamienie, które trwało 2 dni.
Ja pamiętam jak ja tu po poronieniu pisałam że dostałam @ 3tyg po. Każda wtedy mówiła że to nie to, lekarz też powiedział że nie wygląda na @. Ale dobra, może są różne przypadki. Mówię oczywiście o zabiegu, bo po samoistnym na pewno przychodzi szybciejHmm.. j a miałam owu 13 dni po porodzie ... A miałam też łyżeczkowanie wtedy, a pierwsza @ była jakoś niecałe 4 tyg po... A myślę, że betę w 23tc miałam wysoką, więc jednak możliwe
szkala
Hej,Nie krwiaka nie ma został również usunięty w trakcie zabiegu
Dzisiaj znalazłam coś takiego:
reklama
Spróbuj napić się lampkę wina może przyspieszy mi pomogłoDziękuję za odpowiedz mnie nie boli brzuch. Poczekam jeszcze tydzień. Ciężko znaleźć kompromis między obsesyjnym pragnieniem, żeby było wszystko dobrze, a zaniedbaniem sprawy.
Dzięki chętnie obejrzę tylko poczekam aż moje dzieciaki położą się do łóżekHej,
Dzisiaj znalazłam coś takiego:, warto posłuchać, szczególnie gdzieś od połowy. Tutaj jest mowa o czasie na kolejną ciążę po poronieniu. To wywiad z prof. Chazanem (abstrahując od jego poglądów, ma naprawdę dużą wiedzę).