reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Jak nie widać! Jak widać! z takiej jasnej kreski u mnie ciaza też byla trzymam kciuki po cichu;* obyś rozpoczęła dobra passe!Różowe owulacyjne zielone ciążowe. Na nich na zdjęciach nic prawie nie widać, na żywo dzięki Bogu tak [emoji12]
nnat.
No to widać
Kochane, dodajecie mi wiary w to, że się mogło udać....Jak nie widać! Jak widać! z takiej jasnej kreski u mnie ciaza też byla trzymam kciuki po cichu;* obyś rozpoczęła dobra passe!
@Charlotte21, oby, bo życzę wam też tego [emoji3590]
Zabulinka_86
Widać, widaćPo cichutku dziękuję [emoji3590] mam nadzieję że jutro więcej będzie widać bo póki co... Sam cień. Ale nie jestem sama, mąż też twierdzi że coś tam jest [emoji23]
Wybaczcie, ale kleje byle jak w zeszycie, miał być eksperyment z testem owulacyjnymi, no i jest [emoji16]Zobacz załącznik 1010806
Widać i na zdjęciach, widać mogłabyś mi przypomnieć ile u Ciebie minęło od poronienia? Który to Twój cykl starań?Różowe owulacyjne zielone ciążowe. Na nich na zdjęciach nic prawie nie widać, na żywo dzięki Bogu tak [emoji12]
nnat.
Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że to nie tylko nasze wymysly... [emoji16][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Widać, widać
[emoji7]Widać i na zdjęciach, widać mogłabyś mi przypomnieć ile u Ciebie minęło od poronienia? Który to Twój cykl starań?
Kochana, w dniu @ (jestem dwa dni przed, stąd też chyba moje niedowierzanie), 18 sierpnia równo miną 4 msce.
Jest to drugi cykl starań, chociaż pierwszy strasznie się bałam i chyba celowo go trochę odpuscilam.
Gratuluję bo również widzę tą kreskę! [emoji173] Wiesz, zbieg okoliczności bo u mnie 18 sierpnia też minie 4 miesiące... i też na dniach będę testować. Chociaż zaczynam podejrzewać że nic z tego bo przez ból brzucha czuje nadchodzący okres [emoji53]
Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że to nie tylko nasze wymysly... [emoji16][emoji3590][emoji3590][emoji3590] [emoji7]
Kochana, w dniu @ (jestem dwa dni przed, stąd też chyba moje niedowierzanie), 18 sierpnia równo miną 4 msce.
Jest to drugi cykl starań, chociaż pierwszy strasznie się bałam i chyba celowo go trochę odpuscilam.
Podobno po stracie jest szansa na szybsze zajście, ale nie wiem ile w tym prawdy... Z jednej strony też chciałabym już jak najszybciej zacząć, a z drugiej jednak jest strach :/ póki co cieszę się każda dobra wiadomością od WasNawet nie wiecie, jak się cieszę, że to nie tylko nasze wymysly... [emoji16][emoji3590][emoji3590][emoji3590] [emoji7]
Takaja123
@nnat. Widać kreseczke także po cichu gratuluję i trzymam mocno kciuki ❤❤❤
@ewtash witaj. Ja mam te same mutacje i na podstawie tego gin zalecił mi heparyne od pozytywnego testu. Nie wiem jak w UK ale mam nadzieję, że i tam trafisz na dobrego lekarza, który zajmie się Tobą jak należy. Trzymam kciuki
@ewtash witaj. Ja mam te same mutacje i na podstawie tego gin zalecił mi heparyne od pozytywnego testu. Nie wiem jak w UK ale mam nadzieję, że i tam trafisz na dobrego lekarza, który zajmie się Tobą jak należy. Trzymam kciuki
reklama
Dzoana88
Mi blada kreska cień cienia wyszła w 25dc przy cyklach 30 dniowych [emoji4] jutro zaczynam 16 tydzień [emoji4], także za Ciebie trzymam mocno kciuki bo jak na dwa dni przed @ test jest pozytywny to dobrze wróży [emoji4] będzie dobrze [emoji4]Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że to nie tylko nasze wymysly... [emoji16][emoji3590][emoji3590][emoji3590] [emoji7]