reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@coco07 te msm sprawdzone i ich uzywam:) kupuje je w rossmanie :) te co Ty masz u mnie nie zdały egzaminu...

@gosia100 masz dobre podejście :) u mnie cały czas starania. Teraz biochemiczna, a już cieszyłam się z dwóch kresek leki zastrzyki, a po trzech dniach @ przyszła więc teraz też będę się starać dalej do skutku :)

@Charlotte21 używam dokładnie tych samych :)
Kochana staraj się, staraj w końcu się uda :) może po biochemicznej szybciej zaskoczy. Powodzenia i mocno trzymam kciuki :)
Wow ale ten czas leci :) trzymam kciuki żeby było wszytko dobrze.

Prolaktyne 8.11 to jest super na moje oko. Ja miałam ponad 24 i to już było nie fajnie. Chociaż teraz pomyślałam żebyś napisała jakie jednostki tam masz, bo coś niskie te wartości. Homocysteina mogłaby być lepsza, ale nie ma tragedii :) metylki, buraki, będzie dobrze :)

Co do testów owu to wydaje mi się że na każdą z nas działają inne :) poza tym trzeba je robić o stałej porze, wieczorem, nie pić 2h przed i w ogóle. Nie wiem zbyt wiele bo nigdy się w to nie bawiłam
Dziękuję :)
a Ty jak się czujesz? Jak u Ciebie? :)

reklama
Dziewczynki potrzebuję przytulenia...kolejna bardzo ciężka noc za nami...znowu nogi. To jest taki ból że mam ochotę je sobie odrąbać... Każdy ruch to jest taki ból że wyć się chce. Dojście do łazienki to koszmar, to cud że się jeszcze nie zesikalam w drodze...
Przepraszam że tak marudzę z rana ale naprawdę nie mam już siły :(
Z dobrych wieści przyszedł w tym tygodniu wózek dla Antosia i jestem w nim zakochana :D

Dziewczyny, zrobiłam test i wyszła blada druga kreska. Jutro powtórzę, a jak przez weekend @nie przyjdzie to pójdę zrobić betę.
Staram się jednak nie nastawiac.

Pokaaaaz [emoji7]
Próbowałam zrobić zdjęcie, ale kiepskie światło i nie widać tej drugiej kreski, bo jest naprawdę bladziuchna. Taką samą miałam za pierwszym razem, ze dopiero po chwili zauważyłam, że coś jest.
Teraz siedzę w pracy i nie mogę się skupić.

Załączniki

• 20190315_073333.jpeg
    20190315_073333.jpeg
    12,7 KB · Wyświetleń: 117
Och @Kikyo gratuluje! Przybliżyłem sobie zdjęcie i widzę ten cień tam. Trzymam kciuki najmocniej jak się da.
Za Was wszystkie dziewczynki. Chciałabym żebyście wszystkie szczęśliwie zaszły i donosiły swoje maleństwa. Kibicuje Wam cały czas.
U nas dzisiaj 13 tc, we wtorek mam prenatalne, od dwóch tygodni nie wiem co u malucha.. ale jakoś się nie denerwuje. Przestałam świrować już dawno. Pomimo braku jakichkolwiek objawów staram się wierzyć mocno, ze tym razem wszystko się poukłada. :)

@Oczekujaca123 kochana mam nadzieje, ze Wy dalej jesteście w komplecie. Jest tu cały sztab ludzi, który trzyma kciuki! Wstrzymajcie się maluszki jeszcze ! Całuje Cię mocno, bądź silna [emoji8]

@kb.karola90 bardzo Ci współczuje [emoji45][emoji17]

@Loli05 ja tez bardzo szybko dostałam okres po łyżeczkowaniu, bo poziom hormonów już był dość niski..
poczekaj jednak te dwa cykle, ja zaszłam w druga ciąże od razu i ja również straciłam. Teraz zaczynam 13 tc. Trzymam kciuki kochana [emoji8]

Hej dziewczyny.jestem po zabiegu,powiedzcie mi,mam zrobic test za 3 tygodni czy nie ma juz hormonow,jak nie bedzie to co wtedy? Mam poprostu czekac na okres?nie wiem za bardzo jak obliczac cykl,chcialabym zaczac robic testy owu ale to chyba bez sensu jeszcze?
Ja po 2 tygodniach od zabiegu byłam u lekarza na usg, mówił że endometrium się odbudowuje. Normalny okres dostałam równo po 6 tygodniach. 2 tygodnie przed tym okresem miałam owulacje, ale wtedy mnie to nie interesowało.
Aha,a jak z sexem?nie wiem czy to sie jakos tam goi czy co?bo nic mnie nie boli...wiadomo troche odczekam ale nie wiem ile trzeba?
2 tygodnie po zabiegu mieliśmy się wstrzymać. A lekarz pozwolił się starać po 3 miesiączkach, w zasadzie to wypadły 3 całe miesiące bo zabieg miałam 23 grudnia, a zielone światło dostaliśmy 31 marca.

reklama
Dziewczyny proszę napiszcie przy jakiej tarczycy udało wam się zajść w ciąże? Ja jestem załamana :( właśnie odebrałam wyniki i mam 3.2:o tak wysokiej tarczycy jeszcze nigdy nie miałam :( nie wiem nawet czy jest sens się starać ... muszę umówić się do tego endokrynologa bo w aptece powiedziała mi ze mam nie kombinować z tarczyca na podstawie internetu itd tylko ze wskazań lekarza ... tylko ze mój lekarz uważa ze jeśli tarczyca mieści się w normach to jest Ok. Narazie zapisałam się na poniedziałek do rodzinnego z tymi wynikami. Może ona coś zaradzi jak jej powiem, ze się staram o dziecko :(

Do góry