reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 ja też myślę że może od tego seksu w konkretnym celu...? Bo jednak mimo że bez spiny to jednak staracie się o dziecko. A nie suplementuje np. magnezu? Bo to też osłabia, że tak to ujmę gotowość do boju [emoji4][emoji4]

@monia_l dziękuję! Muszę do was zajrzeć bo kilka dni minęło i pewnie kolejne się rozpakowały [emoji3590][emoji3590]

@Paulinax mnie tu jeszcze nie było, ale córcia śliczna [emoji4][emoji4]

@raz_dwa_trzy ale słodziak [emoji3590]
Oj ostatnio to co dzień po kilka dzidziusiow dziennie dzieje się dzieje dzis 3 wczoraj 3 :)

reklama
@hona chyba z pracą jest jak zwykle teraz jest głównie w domu więc jesteśmy cały czas razem. Stresu jako takiego nie ma. A to, że się staramy to też nie jest tak, że już róbmy to dziecko i seks tylko po to i nie rozmawiamy o tym. Chyba, że sam sobie coś w głowie ubzdural i nic nie mówi na ten temat. Te witaminy na receptę? Może warto sprobowac:) mój mąż stroni od lekarzy, witamin, a teraz sam chce. Chyba się przejął.

@Takaja123 witaminki bez recepty. Może warto, czytałam opinie, niektóre rewelacyjne. Wiesz, faceci wbrew pozorom, przeżywają to wszystko równie mocno jak my. Czasem nie potrafią tylko tego ubrać w słowa. A może pomyśl o jakichś afrodyzjakach, my z mężem uwielbiamy jeść, jest całe mnóstwo rzeczy, które pomagajă na te sprawy :tak:

Wpadam tylko na chwilkę pochwalić się moim okruszkiem... Emily urodziła się 26.02.2018 o 22:13 z wagą 2260g. Dziewczyny to dowód na to że warto walczyć!

Załączniki

• 20190228_164441.jpg
    20190228_164441.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 105
@Takaja123 , zasteso ane, ale jeszcze nie minęło pierdyliony minut od nasilania więc jeszcze nie jest wiarygodny:D
Co do faceta, o. Się spina jak nic. Nie myślałaś o jakieś grze np. monopol dla par? Wiesz faceci mają jednak gorzej. Bo my rozchylonymi nogi i za ojczyznę..oni mają gorzej...a ty jeszcze 2 dni do testowania?
Ja się powoli oswajam się z mysla, że to nie ten mc:( ale mi smutno z tego powodu...ehhh powinnam się oswoić z tą myślą już.

reklama
Do góry