reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@aggem jak zaszła w piersza ciaze owulacja pojawila mi sie w 18 dc. Wiec moze mialas, niestety teraz czekac trzeba.

to moj pierszy cykl ktory monitoruje od lyzeczkowania(w grudniu) i w 9 dniu juz dostalam bolu jajnika, sluz plodny temp lekko wzrosla ale o 0.2 stopnia. Czulam sie jak w owulacje ale zeby była tak wczesnie?!Miała ktoras z was?

Zobaczymy , na pewno dam znać ale takie przypadki dają nadzieje :) pozdrawiam!

reklama
Jagoda a co tam w ogóle u ciebie? Który to już tc?? :)

Spokojnie, do 6tyg ma czas żeby się pojawić. Każdy organizm inaczej reaguje i w swoim tempie wraca do normy.

U mnie jakoś leci :) końcówka 32tc i na 18/19 marca będziemy planować CC jeżeli mała tyle wysiedzi a może być różnie :) ogólnie czuje się dobrze jedynie trochę zaczynam się bać żeby wszystko tym razem skończyło się dobrze...

Dziewczyny tak sobie pomyślałam że jak jutro @ nie dostanę to jest cicha nadzieja bo właśnie sobie uświadomiłam że ten mój test dzisiejszy to nie był za bardzo z pierwszego porannego moczu bo ok 4 w nocy tak mi sie chcialo siusiu że poszlam do toalety. A później o 7 test robilam. Sama nie wiem czy to mogło obniżyć ewentualne stężenie hormonu [emoji33]

@Dzoana88 najlepiej zrób test jutro rano jeszcze raz tak jak radzi @Takaja123.
Do mnie @ też się chyba zbiera przyjść bo trochę mnie ćmi. Jeszcze wczoraj wypiłam 2 lampki wina czerwonego ale było bardzo dobre i jak odmówić moje M.

Może postaram się wytrzymać do soboty z tym testem, może przyjdzie @, chociaż poki co nie czuje sie jakbym miala dostac. A powinnam dostac wczoraj lub dziś , ale wiadomo ze to różnie bywa tym bardziej że sporo stresu mam w pracy ostatnio.

U mnie jakoś leci :) końcówka 32tc i na 18/19 marca będziemy planować CC jeżeli mała tyle wysiedzi a może być różnie :) ogólnie czuje się dobrze jedynie trochę zaczynam się bać żeby wszystko tym razem skończyło się dobrze...
No to już końcówka, super :) wierzę że się boisz, bo ja mam tak samo... Modlę się żeby wszystko było jak należy...

Witaj, przykro mi z powodu Twojej straty... przytulam mocno! Ja straciłam swoje córeczki w 27tc i tez miałam cc. Pierwszy okres dostałam po ponad 6tyg od cięcia, musisz jeszcze troszkę poczekać na pierwszą @.

To jeszcze czekam na spokojnie na swój jak tak @.
A po jakim czasie zaczęliście się starać ponownie?

reklama
Ja nadal trzymam za was kciuki dziewczyny ✊✊
U mnie coś dziwnego ... dziś po przytulankach pojawiło się sporo krwi o_O do @ jeszcze 6 dni... wiec albo coś się poknocilo, albo... w cyklu w którym zaszłam w ciąże, tez tak miałam ... kilka dni przed @ pojawiła się krew, później na następny dzień podczas wypróżniania tez.. poszłam do gin powiedziałam o tym, ona mnie zbadała i powiedziała ze małpa się zbliża wielkimi krokami... Ale już się nie pojawiła .. Także, tli się gdzieś nadzieja, ale zdrowy rozsądek się śmieje: „Nieee, niemożliwe po jednym przytulanku” ... :huh:

@marlena222x ja zabieg miałam 14.12, pierwsza @ 11.01 a 23.01 dostałam zielone światło od lekarza, ze jest pęcherzyk i mogę iść do domu poprzytulać się z M;)

Do góry