reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@aggem jak zaszła w piersza ciaze owulacja pojawila mi sie w 18 dc. Wiec moze mialas, niestety teraz czekac trzeba.

to moj pierszy cykl ktory monitoruje od lyzeczkowania(w grudniu) i w 9 dniu juz dostalam bolu jajnika, sluz plodny temp lekko wzrosla ale o 0.2 stopnia. Czulam sie jak w owulacje ale zeby była tak wczesnie?!Miała ktoras z was?

Zobaczymy , na pewno dam znać ale takie przypadki dają nadzieje :) pozdrawiam!

reklama
Jagoda a co tam w ogóle u ciebie? Który to już tc?? :)

Spokojnie, do 6tyg ma czas żeby się pojawić. Każdy organizm inaczej reaguje i w swoim tempie wraca do normy.

U mnie jakoś leci :) końcówka 32tc i na 18/19 marca będziemy planować CC jeżeli mała tyle wysiedzi a może być różnie :) ogólnie czuje się dobrze jedynie trochę zaczynam się bać żeby wszystko tym razem skończyło się dobrze...

Dziewczyny tak sobie pomyślałam że jak jutro @ nie dostanę to jest cicha nadzieja bo właśnie sobie uświadomiłam że ten mój test dzisiejszy to nie był za bardzo z pierwszego porannego moczu bo ok 4 w nocy tak mi sie chcialo siusiu że poszlam do toalety. A później o 7 test robilam. Sama nie wiem czy to mogło obniżyć ewentualne stężenie hormonu [emoji33]

@Dzoana88 najlepiej zrób test jutro rano jeszcze raz tak jak radzi @Takaja123.
Do mnie @ też się chyba zbiera przyjść bo trochę mnie ćmi. Jeszcze wczoraj wypiłam 2 lampki wina czerwonego ale było bardzo dobre i jak odmówić moje M.

Może postaram się wytrzymać do soboty z tym testem, może przyjdzie @, chociaż poki co nie czuje sie jakbym miala dostac. A powinnam dostac wczoraj lub dziś , ale wiadomo ze to różnie bywa tym bardziej że sporo stresu mam w pracy ostatnio.

U mnie jakoś leci :) końcówka 32tc i na 18/19 marca będziemy planować CC jeżeli mała tyle wysiedzi a może być różnie :) ogólnie czuje się dobrze jedynie trochę zaczynam się bać żeby wszystko tym razem skończyło się dobrze...
No to już końcówka, super :) wierzę że się boisz, bo ja mam tak samo... Modlę się żeby wszystko było jak należy...

Witaj, przykro mi z powodu Twojej straty... przytulam mocno! Ja straciłam swoje córeczki w 27tc i tez miałam cc. Pierwszy okres dostałam po ponad 6tyg od cięcia, musisz jeszcze troszkę poczekać na pierwszą @.

To jeszcze czekam na spokojnie na swój jak tak @.
A po jakim czasie zaczęliście się starać ponownie?

reklama
Ja nadal trzymam za was kciuki dziewczyny ✊✊
U mnie coś dziwnego ... dziś po przytulankach pojawiło się sporo krwi o_O do @ jeszcze 6 dni... wiec albo coś się poknocilo, albo... w cyklu w którym zaszłam w ciąże, tez tak miałam ... kilka dni przed @ pojawiła się krew, później na następny dzień podczas wypróżniania tez.. poszłam do gin powiedziałam o tym, ona mnie zbadała i powiedziała ze małpa się zbliża wielkimi krokami... Ale już się nie pojawiła .. Także, tli się gdzieś nadzieja, ale zdrowy rozsądek się śmieje: „Nieee, niemożliwe po jednym przytulanku” ... :huh:

@marlena222x ja zabieg miałam 14.12, pierwsza @ 11.01 a 23.01 dostałam zielone światło od lekarza, ze jest pęcherzyk i mogę iść do domu poprzytulać się z M;)

Do góry