reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@annkow111 tak we wrześniu w 8 tyg niestety serduszko przestało bić. Odczekalam dwa cykle wg zaleceń lekarza i zaczyamy starania ale szczerze tak słabo z owulacja i nie wiem co i jak i teraz brak @. Czekam na betę i zobaczymy co to

reklama
@Jivka @natala95 byłam na becie wyniki po16 będą i wszystko się wyjaśni :) dziś liczyłam na @ ale nie przyszła.
@Dzoana88 w takim razie u Ciebie jest jeszcze szansa :)

@annkow111 ja zaczęłam starania po dwóch cyklach jak na razie bezowocnie :)
Beta wiec czekamy na wizyte
Capture%2B_2019-01-31-13-20-32.jpeg

@annkow111 tak we wrześniu w 8 tyg niestety serduszko przestało bić. Odczekalam dwa cykle wg zaleceń lekarza i zaczyamy starania ale szczerze tak słabo z owulacja i nie wiem co i jak i teraz brak @. Czekam na betę i zobaczymy co to
U mnie serduszko przestało bić w około 9 tygodniu ale dowiedziałam się o tym dopiero w 12. Zaszlam w ciążę z zaburzeniami owulacji z clo. Teraz mam długie cykle więc domyślam się ze z moja owulacja też nie jest kolorowo tym bardziej ze nie udaje mi się zajść

@marlena222x moze napisz skad jestes to kogos Ci tu polecimy ;* ja tez uwazam ze warto sie przebadac pod roznym katem , zeby w kolejnej ciazy czuc sie bezpieczniej. ;*

Ja jestem z Województwa Mazowieckiego, najbliżej mam do miasta Ostrołęka, Łomża.
Po jakim czasie dziewczyny wracały Wam miesiączki ? Ja jestem już prawie miesiąc po cc i dalej nie ma, chociaż słyszałam że oczyszczanie organizmu trwa do 6 tyg. Może jeszcze się pojawi.
Do ginekologa na kontrolę pójdę pewnie w lutym i od razu zapytam się o jakieś badania.

Ja jestem z Województwa Mazowieckiego, najbliżej mam do miasta Ostrołęka, Łomża.
Po jakim czasie dziewczyny wracały Wam miesiączki ? Ja jestem już prawie miesiąc po cc i dalej nie ma, chociaż słyszałam że oczyszczanie organizmu trwa do 6 tyg. Może jeszcze się pojawi.
Do ginekologa na kontrolę pójdę pewnie w lutym i od razu zapytam się o jakieś badania.
Witaj, przykro mi z powodu Twojej straty... przytulam mocno! Ja straciłam swoje córeczki w 27tc i tez miałam cc. Pierwszy okres dostałam po ponad 6tyg od cięcia, musisz jeszcze troszkę poczekać na pierwszą @.

@aggem jak zaszła w piersza ciaze owulacja pojawila mi sie w 18 dc. Wiec moze mialas, niestety teraz czekac trzeba.

to moj pierszy cykl ktory monitoruje od lyzeczkowania(w grudniu) i w 9 dniu juz dostalam bolu jajnika, sluz plodny temp lekko wzrosla ale o 0.2 stopnia. Czulam sie jak w owulacje ale zeby była tak wczesnie?!Miała ktoras z was?

@Paulina97 Ja z takiej owulacji mam synka - zapewne ok 8-9dc, bo stosowałam kalendarzyk (ostatni stosunek 8dnia cyklu), bo i tak w niedługim czasie chciałam zajść w ciążę. Cykle miałam 29-30 dniowe i sobie założyłam 10-21 dzień, by się zabezpieczać. Wcześniej schemat działał. Starać się miałam od kolejnego cyklu.

reklama
Ale śliczny chłopczyk [emoji7] i już jaki duży! Ja już mojej księżniczki tez nie mogę się doczekać

Jagoda a co tam w ogóle u ciebie? Który to już tc?? :)

Spokojnie, do 6tyg ma czas żeby się pojawić. Każdy organizm inaczej reaguje i w swoim tempie wraca do normy.

Do góry