reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@annkow111 tak we wrześniu w 8 tyg niestety serduszko przestało bić. Odczekalam dwa cykle wg zaleceń lekarza i zaczyamy starania ale szczerze tak słabo z owulacja i nie wiem co i jak i teraz brak @. Czekam na betę i zobaczymy co to

reklama
@Jivka @natala95 byłam na becie wyniki po16 będą i wszystko się wyjaśni :) dziś liczyłam na @ ale nie przyszła.
@Dzoana88 w takim razie u Ciebie jest jeszcze szansa :)

@annkow111 ja zaczęłam starania po dwóch cyklach jak na razie bezowocnie :)
Beta wiec czekamy na wizyte
Capture%2B_2019-01-31-13-20-32.jpeg

@annkow111 tak we wrześniu w 8 tyg niestety serduszko przestało bić. Odczekalam dwa cykle wg zaleceń lekarza i zaczyamy starania ale szczerze tak słabo z owulacja i nie wiem co i jak i teraz brak @. Czekam na betę i zobaczymy co to
U mnie serduszko przestało bić w około 9 tygodniu ale dowiedziałam się o tym dopiero w 12. Zaszlam w ciążę z zaburzeniami owulacji z clo. Teraz mam długie cykle więc domyślam się ze z moja owulacja też nie jest kolorowo tym bardziej ze nie udaje mi się zajść

@marlena222x moze napisz skad jestes to kogos Ci tu polecimy ;* ja tez uwazam ze warto sie przebadac pod roznym katem , zeby w kolejnej ciazy czuc sie bezpieczniej. ;*

Ja jestem z Województwa Mazowieckiego, najbliżej mam do miasta Ostrołęka, Łomża.
Po jakim czasie dziewczyny wracały Wam miesiączki ? Ja jestem już prawie miesiąc po cc i dalej nie ma, chociaż słyszałam że oczyszczanie organizmu trwa do 6 tyg. Może jeszcze się pojawi.
Do ginekologa na kontrolę pójdę pewnie w lutym i od razu zapytam się o jakieś badania.

Ja jestem z Województwa Mazowieckiego, najbliżej mam do miasta Ostrołęka, Łomża.
Po jakim czasie dziewczyny wracały Wam miesiączki ? Ja jestem już prawie miesiąc po cc i dalej nie ma, chociaż słyszałam że oczyszczanie organizmu trwa do 6 tyg. Może jeszcze się pojawi.
Do ginekologa na kontrolę pójdę pewnie w lutym i od razu zapytam się o jakieś badania.
Witaj, przykro mi z powodu Twojej straty... przytulam mocno! Ja straciłam swoje córeczki w 27tc i tez miałam cc. Pierwszy okres dostałam po ponad 6tyg od cięcia, musisz jeszcze troszkę poczekać na pierwszą @.

@aggem jak zaszła w piersza ciaze owulacja pojawila mi sie w 18 dc. Wiec moze mialas, niestety teraz czekac trzeba.

to moj pierszy cykl ktory monitoruje od lyzeczkowania(w grudniu) i w 9 dniu juz dostalam bolu jajnika, sluz plodny temp lekko wzrosla ale o 0.2 stopnia. Czulam sie jak w owulacje ale zeby była tak wczesnie?!Miała ktoras z was?

@Paulina97 Ja z takiej owulacji mam synka - zapewne ok 8-9dc, bo stosowałam kalendarzyk (ostatni stosunek 8dnia cyklu), bo i tak w niedługim czasie chciałam zajść w ciążę. Cykle miałam 29-30 dniowe i sobie założyłam 10-21 dzień, by się zabezpieczać. Wcześniej schemat działał. Starać się miałam od kolejnego cyklu.

reklama
Ale śliczny chłopczyk [emoji7] i już jaki duży! Ja już mojej księżniczki tez nie mogę się doczekać

Jagoda a co tam w ogóle u ciebie? Który to już tc?? :)

Spokojnie, do 6tyg ma czas żeby się pojawić. Każdy organizm inaczej reaguje i w swoim tempie wraca do normy.

Do góry