natala95
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem jest nadzieja. Jakbyś popatrzyła po godzinie to może mogłaby być to pomylka ale wydaje mi się ze po 8 minutach nie można mówić ze nie jest miarodajnyAle jeszcze nie tracę nadzieji bo po 8 minutach jak spojrzałam na test to był cień cienia, wiem że nie powinno się tak patrzec, piszą że niby po 5 minutach wynik juz nie jest miarodajny. Jak nie dostanę @ jutro to gdzieś w niedzielę zrobię powtórkę. A jak dostanę @ to ide na drinka hehehe
Kobietki którym udało sie zajść
Ile minęło Wam czasu od straty do nowej ciąży?
Czyli zaraz po wszystkim cykle wróciły do normy? Bo u mnie sie wydluzyly i od września nie udaje mi się zajśćPo pierwszej stracie zaszłam od razu, w czerwcu miałam zabieg a w połowie lipca już byłam w ciąży.
Za drugim razem odczekałam 3 cykle
To czekamy razem@Jivka @natala95 byłam na becie wyniki po16 będą i wszystko się wyjaśni dziś liczyłam na @ ale nie przyszła.
@Dzoana88 w takim razie u Ciebie jest jeszcze szansa
@annkow111 ja zaczęłam starania po dwóch cyklach jak na razie bezowocnie
My kiedyś też się doczekamy Bo Ciebie tez spotkało to okropne wydarzenie we wrześniu 2018 roku?@Jivka @natala95 byłam na becie wyniki po16 będą i wszystko się wyjaśni dziś liczyłam na @ ale nie przyszła.
@Dzoana88 w takim razie u Ciebie jest jeszcze szansa
@annkow111 ja zaczęłam starania po dwóch cyklach jak na razie bezowocnie