Oczekujaca123
Fanka BB :)
Hello u mnie jak zwykle raz boli bardziej raz mniej, ale od kad mam wizyty co tydzien to jakos mi latwiej to znosić.@Oczekujaca123 @kb.karola90 dziewczyny jak tam u Was?
Nie wiem czy pisalam czy nie , ale odebralam wynik posiewu i nagle nie ma tej bakteri co osttanio, sa jakies mieszane z gronkowcow ale w takiej ilosc ze antybiogramu nie ma i rozmawiałam z pania mikrobiolpg ktora powiedzuala ze nie ma opcji żebym taka bakterie miala w moczu wiec jest pewnie w cewce albo probka zanieczyszczona.. takze dobrze ze antybiotyku od razu nie dostalam , ale mimo to kazala w labie powtorzyc ten posiew i jak kolejny raz wyjdzie mieszane bakterie albo jalowy to brac tylko profilaktycznoe urosept i kontrolować co 2 tyg. Posiew szyjki naszczescie czysty.
Troche psychicznie jestem przerażona bo na ostatniej wizycie dzieciaki wazyly 230 i 201g. Franek jak sie urodzil i szyjka puscila wazyl 560g .. takze no powoli zblizam sie do tej wagi... i niebawem do tego tygodnia... i tak jakos strach troche jest choc statam sie myslec pozytywnie z nadzieja ze wtedy to byl nieszczęśliwy przypadek ktory sie juz nie powtórzy.. OBY! a tak poza tym to wyremontowalismy lazienke wiec glowe mialm zajęta projektowaniem zamawianiem i teraz urzadzaniem. Jak czyms zajmuję glowe to mi latwiej. Najchetniej bym gdzies pojechala ale nie bede ryzykowac.
Dzis 17t6d
Trzymam kciuki za Ciebie ;*