reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale piękne zdjęcia :biggrin2: tez bym już chciała takiego skarbka...
Ale niestety ten miesiąc jeszcze musimy zaczekać, dziś @ się rozkręciła i przyszła dokładnie 4 tygodnie po zabiegu... byłam na wizycie z wynikami. Hist-pat jest Ok, inne badania tez Ok, tylko te kardiolipinowe niepokoją mojego lekarza.. kazał powtórzyć jeszcze raz te badania dokładnie tylko IgM gdzieś na początku lutego, ale powiedział ze jak przyjdę za tydzień to da mi skierowanie i jeszcze mi napisze na ta betę 2- glikoproteinowa. Także plus taki ze nie ze swojego portfela ponownie..
Noi zaczekamy na wynik i na spokojnie możemy zacząć po kolejnej @ jeszcze dziś przyszły wyniki cytologii i jakaś bakteria mi się przypaletala, przepisał mi globulki na tydzień, które mam aplikować jak mi się @ skończy.. także mam nadzieje ze jakoś nam to zleci ..:oops:
A za was dziewczynki będę trzymać kciuki w tym miesiącu :):):tak:

reklama
Ale niestety ten miesiąc jeszcze musimy zaczekać, dziś @ się rozkręciła i przyszła dokładnie 4 tygodnie po zabiegu... byłam na wizycie z wynikami. Hist-pat jest Ok, inne badania tez Ok, tylko te kardiolipinowe niepokoją mojego lekarza.. kazał powtórzyć jeszcze raz te badania dokładnie tylko IgM gdzieś na początku lutego, ale powiedział ze jak przyjdę za tydzień to da mi skierowanie i jeszcze mi napisze na ta betę 2- glikoproteinowa. Także plus taki ze nie ze swojego portfela ponownie..
Noi zaczekamy na wynik i na spokojnie możemy zacząć po kolejnej @ jeszcze dziś przyszły wyniki cytologii i jakaś bakteria mi się przypaletala, przepisał mi globulki na tydzień, które mam aplikować jak mi się @ skończy.. także mam nadzieje ze jakoś nam to zleci ..:oops:
No to pewnie @ ode mnie poszła do Ciebie

To odejdzie ci trochę wydatku. Bakteria to normalne że zlapalas też tak miałam. Jakoś 4 tygodnie po złapałam ale już wyleczona.
Będzie wszystko dobrze. Teraz podchodzę do drugiej stymulacji. Zobaczymy jak to będzie.

@Kaśka00 na to wygląda:) ale cieszę się, pierwszy raz od długiego czasu, cieszę się ze przyszła @ ... lekarz powiedział ze to znaczy ze organizm wraca na równe tory...

@gigi_ a ty masz stymulowana owulacje bo nie rosną jajeczka? Przed poronieniem tez tak miałaś? Czy tak masz dopiero teraz? Ja nigdy z owulacja nie miałam problemu, zawsze jak w zegarku i dawała o sobie znać... dlatego myślałam ze jak powiem do męża „chodz, to ten dzień” to zaskoczy od razu. Ale jednak coś kilka razy stanęło nam na drodze... może moja głowa, bo za bardzo chciałam. Ale teraz boje się, ze coś sie odmieni i już nie będę miała takich owulacji jak wcześniej... mam przyjść za 1,5 tyg do gin właśnie miedzy innymi dlatego żeby sprawdził czy pecherzyk jakiś urósł ...

@Kaśka00 na to wygląda:) ale cieszę się, pierwszy raz od długiego czasu, cieszę się ze przyszła @ ... lekarz powiedział ze to znaczy ze organizm wraca na równe tory...

@gigi_ a ty masz stymulowana owulacje bo nie rosną jajeczka? Przed poronieniem tez tak miałaś? Czy tak masz dopiero teraz? Ja nigdy z owulacja nie miałam problemu, zawsze jak w zegarku i dawała o sobie znać... dlatego myślałam ze jak powiem do męża „chodz, to ten dzień” to zaskoczy od razu. Ale jednak coś kilka razy stanęło nam na drodze... może moja głowa, bo za bardzo chciałam. Ale teraz boje się, ze coś sie odmieni i już nie będę miała takich owulacji jak wcześniej... mam przyjść za 1,5 tyg do gin właśnie miedzy innymi dlatego żeby sprawdził czy pecherzyk jakiś urósł ...
Ja też się ucieszyłam że przyszła, nawet dwa tygodnie po poronieniu miałam owulacje, lekarz potwierdził że jest jakieś jajeczko no ale nie udało się tym razem znowu.

@roki_1991 cieszę się bardzo i dalej Wam kibicuje :)

@Jivka a jak tam u Ciebie? Starania rozpoczęte? :)
Tak, dzisiaj mam 22dc, my celujemy w owu więc łatwo nie będzie [emoji14]
Jak nie wyjdzie przez dwa cykle to jedziemy na wakacje tylko jeszcze nie wiem skąd wezmę kasę [emoji16][emoji16][emoji16]

A u Ciebie? Nie mieliście gdzieś wyjechać właśnie w styczniu?

reklama
@Oczekujaca123 nie kombinuj, bo przedobrzysz. Nie jest dobrze grzebac czesto w szyjce, miej 1lub 2 ale dobrych lekarzy i wystarczy. Strach strachem, sprobuj jednak dla dobra wlasnego i dzieci czasem odpuscic
Wiem wiem. Tak sobie marudze. Dzis mnie tak brzuch boli i kluje ale nie wiem czy ro wzdecia czy skurcze... no ale biore tone lekow i leze. Mysle bardziej ze to wzdecia i reakcja na wczoraj mega dokladne badanie szyjki...
Pogadam z moja gin. Gdyby profesor nie nalegal na te wizyty co tydzien to pewnie jakos bym zyla z wizyta co 2 tyg.. ale sam powiedzial ze w moim przypadku nam chodzic do swojej gin co tydzien a jak cos sie podzieje to do niego i na szew... także zobaczymy co ona powie na wizycie.

Do góry