reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki
robiłyście te testy na owulkę :-) :) czy widać że się zbliża bo nie wiem czy powinna być jedna czy dwie kreski ;)

Załączniki

• 20190111_210636.jpg
    20190111_210636.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 74
reklama
@coco07 powiem tak. Przed ciążą też miałam stymulowana owulacje. Czasami rosną czasami nie. Blokowała wszystko prolaktyna. Przed ciążą w czerwcu miałam stymulowany, w lipcu już nie bo za duże były pęcherzyki na przebicie, i w sierpniu stymulowany i się udało.
Teraz mi po pierwszej stymulacji proponował cykl naturalny ale powiedział że mogę pęcherzyki nie pęknąć. Więc chciałam stymulowany ale też powiedział że może być ciąża blizniacza i moga być problemy.

Warto skontrolować cykl. Bo w moim przypadku powiedział że wszystko może się unormowac i z owulacja nie będę miała problemu. I w tym jest trochę prawdy bo po poronieniu i 1,5 tygodnia krwawienia owulacja wystąpiła z lewego jajnika normalnie. Tylko z M nie trafiliśmy. A o @ w moim przypadku było trzeba poczekać dłużej niż 6 tygodni ale wywołałam ja duphastonem

@Jivka @Takaja123 też mieliśmy zamiar jechać ale mamy teraz trochę wydatków. Postanowiliśmy że pojedziemy na wiosnę kiedy wszystko rozkwita. Chcemy trafić w ten dzień co jest tak pięknie w dolinie chochołowskiej. Teraz to większość szlaków zamkniętych więc mało można zwiedzić.

@gigi_ teraz zima i u nas pięknie jest :) wydatki, brak czasu, między czasie wesele i wszystko na raz się nałożyło u nas. My lubimy spontaniczne wyjazdy więc jak będziemy mieli czas to gdzieś wyruszymy. :)

@Jivka może uda się trafić od razu :) testujesz w tym cyklu? :) my teraz mamy najwięcej pracy więc wakacje muszą poczekać :)
Narazie czekam [emoji4] Dziwna ta moja owulacja była bo ciągnęło z obu stron i to konkretnie... Dzisiaj 7dpo i ciągnie mnie dalej z lewej strony [emoji44]
Dziewczynki
robiłyście te testy na owulkę :-) :) czy widać że się zbliża bo nie wiem czy powinna być jedna czy dwie kreski ;)
Druga kreska musi być taka sama jak testowa lub ciemniejsza. Ja zdążyłam zrobić tylko 2 testy, bo drugi od razu wyszedł ciemniutki ale działaliśmy dopiero następnego dnia żeby jak najbardziej trafić w owu [emoji14] I owu była jeszcze w kolejnym wg temp i bóli więc zobaczymy [emoji4]
@Jivka @Takaja123 też mieliśmy zamiar jechać ale mamy teraz trochę wydatków. Postanowiliśmy że pojedziemy na wiosnę kiedy wszystko rozkwita. Chcemy trafić w ten dzień co jest tak pięknie w dolinie chochołowskiej. Teraz to większość szlaków zamkniętych więc mało można zwiedzić.
My bardziej w ciepełko zamierzamy uderzać [emoji4]

My w wakacje napewno gdzieś się wybierzemy ale potrzebujemy wyjechać jeszcze przed wakacjami aby trochę odpocząć. Mieszkam po za miastem więc śniegu mam sporo.
Zakupiłam ostatnio ten olej z wiesiołka biorę 3x2 biorę to do owulacji zobaczymy czy przyniesie jakieś efekty.

My w wakacje napewno gdzieś się wybierzemy ale potrzebujemy wyjechać jeszcze przed wakacjami aby trochę odpocząć. Mieszkam po za miastem więc śniegu mam sporo.
Zakupiłam ostatnio ten olej z wiesiołka biorę 3x2 biorę to do owulacji zobaczymy czy przyniesie jakieś efekty.
A co daje olej z wiesiołka :happy2::happy2:

reklama
Do góry