reklama
aga9921
Fanka BB :)
Ja biorę Miovarian zawiera myo-inozytol i witaminy i kwas foliowy nie zaszkodzi w dłuższym stosowaniu reguluje cykle.Dziewczyny a Ovarin polecacie? Czy coś innego, żeby właśnie uregulować hormony po poronieniu bo jest masakra...
@coco07 powiem tak. Przed ciążą też miałam stymulowana owulacje. Czasami rosną czasami nie. Blokowała wszystko prolaktyna. Przed ciążą w czerwcu miałam stymulowany, w lipcu już nie bo za duże były pęcherzyki na przebicie, i w sierpniu stymulowany i się udało.
Teraz mi po pierwszej stymulacji proponował cykl naturalny ale powiedział że mogę pęcherzyki nie pęknąć. Więc chciałam stymulowany ale też powiedział że może być ciąża blizniacza i moga być problemy.
Warto skontrolować cykl. Bo w moim przypadku powiedział że wszystko może się unormowac i z owulacja nie będę miała problemu. I w tym jest trochę prawdy bo po poronieniu i 1,5 tygodnia krwawienia owulacja wystąpiła z lewego jajnika normalnie. Tylko z M nie trafiliśmy. A o @ w moim przypadku było trzeba poczekać dłużej niż 6 tygodni ale wywołałam ja duphastonem
Teraz mi po pierwszej stymulacji proponował cykl naturalny ale powiedział że mogę pęcherzyki nie pęknąć. Więc chciałam stymulowany ale też powiedział że może być ciąża blizniacza i moga być problemy.
Warto skontrolować cykl. Bo w moim przypadku powiedział że wszystko może się unormowac i z owulacja nie będę miała problemu. I w tym jest trochę prawdy bo po poronieniu i 1,5 tygodnia krwawienia owulacja wystąpiła z lewego jajnika normalnie. Tylko z M nie trafiliśmy. A o @ w moim przypadku było trzeba poczekać dłużej niż 6 tygodni ale wywołałam ja duphastonem
@Jivka @Takaja123 też mieliśmy zamiar jechać ale mamy teraz trochę wydatków. Postanowiliśmy że pojedziemy na wiosnę kiedy wszystko rozkwita. Chcemy trafić w ten dzień co jest tak pięknie w dolinie chochołowskiej. Teraz to większość szlaków zamkniętych więc mało można zwiedzić.
Jivka
Moderator
Narazie czekam [emoji4] Dziwna ta moja owulacja była bo ciągnęło z obu stron i to konkretnie... Dzisiaj 7dpo i ciągnie mnie dalej z lewej strony [emoji44]@Jivka może uda się trafić od razu testujesz w tym cyklu? my teraz mamy najwięcej pracy więc wakacje muszą poczekać
Druga kreska musi być taka sama jak testowa lub ciemniejsza. Ja zdążyłam zrobić tylko 2 testy, bo drugi od razu wyszedł ciemniutki ale działaliśmy dopiero następnego dnia żeby jak najbardziej trafić w owu [emoji14] I owu była jeszcze w kolejnym wg temp i bóli więc zobaczymy [emoji4]Dziewczynki
robiłyście te testy na owulkę czy widać że się zbliża bo nie wiem czy powinna być jedna czy dwie kreski
My bardziej w ciepełko zamierzamy uderzać [emoji4]@Jivka @Takaja123 też mieliśmy zamiar jechać ale mamy teraz trochę wydatków. Postanowiliśmy że pojedziemy na wiosnę kiedy wszystko rozkwita. Chcemy trafić w ten dzień co jest tak pięknie w dolinie chochołowskiej. Teraz to większość szlaków zamkniętych więc mało można zwiedzić.
My w wakacje napewno gdzieś się wybierzemy ale potrzebujemy wyjechać jeszcze przed wakacjami aby trochę odpocząć. Mieszkam po za miastem więc śniegu mam sporo.
Zakupiłam ostatnio ten olej z wiesiołka biorę 3x2 biorę to do owulacji zobaczymy czy przyniesie jakieś efekty.
Zakupiłam ostatnio ten olej z wiesiołka biorę 3x2 biorę to do owulacji zobaczymy czy przyniesie jakieś efekty.
aga9921
Fanka BB :)
A co daje olej z wiesiołkaMy w wakacje napewno gdzieś się wybierzemy ale potrzebujemy wyjechać jeszcze przed wakacjami aby trochę odpocząć. Mieszkam po za miastem więc śniegu mam sporo.
reklama
G
gosc19
Gość
Dawno mnie tu nie bylo