reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona niestety, czekasz aż się rozpuści pod językiem... Ja właśnie zjadłam swoje trzy kochane tabletki luteiny i musiałam zagrysc batonikiem :p
Ej Laski, weźcie mnie kopnijcie w zadek... Znowu mam czarne myśli, nie czuję bólu brzucha od kilku dni, takiego jaki był do tej pory, cycki też nie bolą jak wcześniej... Czy to musi być wszystko takie stresujące?? :(
Pomyśl o czymś miłym, odpocznij :) Tym razem wszystko będzie dobrze.

reklama
@roki_1991 konczy sie powoli pierwszy trymestr i dolegliwosci mniejsze. To normalne, choc stresujace. Teraz zamiast bolu beda raczej rozciagania wiezadel. Ciezko powiedziec cokolwiek, co cie uspokoi. Sama wiesz, ze usg dziala tylko na chwile. Przetrwasz to, ten najtrudniejszy czas i pojdziesz dalej. Trzymam za was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

@Destino chyba się pofatyguje w środę do szpitala do mojej gin żeby mi sprawdziła czy z maluchem okej. Mamy z mężem w poniedziałek rocznicę ślubu i nie chce sobie jej ewentualnie psuć wcześniej.... :(

@roki_1991 ja też kopie Cię w tyłek :) a tak serio to wiem o czym mówisz :) mnie cycuchy przestały boleć i jakoś tak mniej senna jestem i pewnie gdyby nie detektor to już bym na głowę dostała...a tu do wizyty jeszcze tydzień. Teraz to już pewnie czas stanie w miejscu...

Roki na pewno wszystko jest git. Nie chcesz sprobowac dopplera? A z zaniku objawow tylko sie ciesz. Ja mam dzis ochydny dzien, nic prawie nie zjadlam. I mam nadzieje ze szybko sie to skonczy, bo dlugo tak nie pociagme

@kari21 jej, kochana, jak to nic nie zjadlas? Nie masz na nic ochoty? Sprobuj, choc troszke, po kesku, musisz jesc. Ktory to tydzien u Ciebie? Mam nadzieje, ze dzidzia zdrowo rosnie. Kiedy masz wizyte?

@nafoczka jak tam? czy biel wizira zmienila sie w piekny roz?

Hona no u mnie ciezko. Wczoraj rozmawialam z polozna, zw nie moge jesc i pic, w przyszlym tyg mam sie skontaktowac z lekarzem po jakies leki na te mdlosci. A narazie kazala sie nie stresowac, brac witaminy bo maluch potrzebuje jeszcze niewiele a dodatkowo sie tym stresowac tez nie fajnie. U mnie dzis rowne 10+0. A wizyte u ginekologa mam w niedziele

@roki_1991 typowe bóle jak na okres czułam na początku, gdzieś do 8 tc. Potem już raczej nieregularne kłucia z boku. Biorę też magnez,by działał rozkurczowo. Ale naprawdę możesz już wchodzić w okres, kiedy najbardziej upierdliwe objawy ciąży mijają. Bo z tym nie ma reguły, mogą szybciej, mogą później, ja nadal np. sporadycznie pawia puszczę pomimo, że to już 5 miesiąc.

reklama
Do góry