1
183785
Gość
Z tego co wiem, to niedomoga ciałka żółtego może doprowadzić do poronienia. A niedomoga ciałka żółtego polega na zaburzeniu wytwarzania progesteronu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej :-) mieszkam w Norwegii... też o tym myślałam. Najpierw pójdę prywatnie do gina przed wizytą u położnej, żeby sprawdziła czy się nic nie dzieje. Jak coś będzie się działo to już będę miała wsparcie gina a jak nie to na wizycie u położnej podkoloryzuję i spróbuję na niej również wymusić badanie.... zobaczymy.... Latałaś samolotem w ciąży bliźniaczej?
Okropne to jest żebym miała to już za sobą to może wróciła bym powoli do normalności a rak to w głowie siedzi i jeszcze zostawiać dzieci na nie wiadomo ile .@kasiula222 na cialo nie ma reguly. By sie dowiedziec jakie bedzie to poronienie to po prostu trzeba poczekac. Mozliwe, ze tym razem szyjka pusci.
Ale jak ja mogę zdecydować ? Ty po prostu czekałaś kiedy się samo zacznie czy jak ? Wychodzi na to że już 3 tydz chodzę z martwa ciaża ..a mój organizm ma to gdzieś@kasiula222 przykro mi bardzo, ze masz takie dylematy. Ja ronilam nie mialam dzieci. Ale na to 2 poronienie swiadomie sie zdecydowalam i ronilam w domu w Wielkim Tygodniu. Chyba zawsze juz bede to pamietac. Robilam wszystko, by do szpitala nie isc, choc mialam skierowanie. Kochanie sama musisz podjac decyzje co dla ciebie i dla twojej rodziny bedzie najlepsze. Cokolwiek postanowisz pamietaj, ze bede Cie wspierac calym sercem [emoji307]