reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kasiula222 nie obwiniaj się, bo to nie twoja wina!! Kariotyp, sama nie wiem. Masz dwoje dzieci ale w tym jedno z wadą, więc może faktycznie warto. Warto zrobić więcej badań po poronieniu. Mi na początku też nikt nie chciał dać encortonu. Dopiero naprotechnolog zalecił, a moja gin ostatnio jak jej powiedziałam że nie chce przerywać brania i czy mi wypisze receptę, napisała bez problemu. Teraz na spokojnie przeżył stratę. Jeśli masz silna psychikę to warto spróbować samoistnie, bez zabiegu. To będzie lepsze dla ciebie fizycznie. Ja jednak nie byłabym w stanie, dlatego u mnie za każdym razem był zabieg. Po nim zostawał tylko ból psychiczny i totalna pustka. Kochana, nie znikaj. Tu znajdziesz dużo zrozumienia w wsparcia :* choć wiem jak ciężko czytać w takim momencie o ciążach... To jednak fakt że się komuś udaje, podnosi na duchu i przywraca wiarę.
Ściskam cię mocno :*
A jakie badanie robiłaś że bierzesz ten encorton? Nie wiem czy dała bym radę widzieć jak wszystko że mnie wylatuje .Ostatnio trochę krwawilam ...i potem zabieg ...ale ciężko było bo nie chciala się szyjka otworzyć .

reklama
Hej wam :) ja mam kolejna wizyte w niedziele bo mi sie leki koncza wiec mus, potem juz trzeba czekac do 1 listopada. Raz na kilka dni jak sie za bardzo stresuje to sprawdzam serce detektorem i mam spokoj na kolejne 2-3 dni. To jest szalenstwo jak sie jest strasznie znerwicowanym i przewrazliwionym po przejsciach, nawet jesli logika mowi ze jest wszytsko ok to i tak w tyle glowy ciagle tluka sie mysli ze moze jednak nie... dlatego chwala za detektor choc na jednej grupie juz sie nasluchalam o swojej nieodpowiedzialnosci w szukaniu serca detektorem, ze to niby bardzo szkodliwe. No coz ale moj olbrzymi stres jest jeszcze gorszy tak ze jesli czuje potrzebe to slucham :)

A gdzie można kupić taki detektor?
Myślę, że jak zdecyduje się na kolejną ciąże to od razu kupię bo ja nawet nie zdążyłam posłuchać bicia :( ciąża obumarla ale serduszko już było. Ile to człowiek jest w stanie znieść ehhh:(
Tobie życzę dużo zdrówka i mniej stresu :*

reklama
Do góry