kasiula222
Fanka BB :)
Nie ja nie brałam ..ja brałam heparynę i duphaston i witaminy@kasiula222 kochana, przepraszam, ze zapytam, ale czy Ty tez go bralas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ja nie brałam ..ja brałam heparynę i duphaston i witaminy@kasiula222 kochana, przepraszam, ze zapytam, ale czy Ty tez go bralas?
Kibicuje Ci i wierzę, że będzie dobrze :* zdrowka Ci życzęPoza tym że dopadło mnie jakieś chorobsko, to czuje się dobrze. Męczy mnie tylko katar. W piątek miałam wizytę, było okej, ale dziś mam dzień świra i sobie wkręcam że coś będzie.......No.... Mam nadzieję że do jutra to przejdzie, dziękuję że pytasz a co u ciebie??
Ja pytalam i to bylo dzis generalnie tych z allegro nikt nie poleca, jeden link tylko byl do takich z allegro ale troche droższych, ja dzis kupilam w aptece u mnie 5szt za 14zl wiec po tyle ile te drozsze z allegro. Oprocz tego polecano mierzenie temp i obserwacje sluzu wiec tego bede sie trzymac.@Destino hmm, ja problemow ze sluzem nigdy nie mialam, ale czy to znaczy,ze owulka jest zawsze, tego nie wiem. Co prawda jajniki tak wtedy naparzaja, ze musze uwazac jak siadam, bo potrafi tak zabolec, ze sikac sie chce. Ale tak z wlasnej ciekawosci chcialabym sprawdzic.
Lekarz powiedzial, ze przy nastepniej ciazy, jak sie uda, da heparyne, acard juz dawno sobie biore. Wiem jednak, ze to moze nie wystarczyc. Ech..