reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Powiem wam że jak tak opisujące objawy ciąży to nawet za tym tęsknię... Jedyne co mnie przeraża i wzbrania przed kolejną ciążą to poród.. Zastanawiam się kiedy minie mi uraz.. Ehhh

reklama
Marika myślę że minie. Ja pamiętam jak powtarzałam M ze to ostatni raz i co?! Słowa pamiętam a bólu nie :) rodzilam 16 godzin

Dziękuję kochane ze zdrówko. W sumie niby nic mi nie jest tylko tak potwornie gryzie w kościach ze spac nie mogę, no geriatria jak nic ;)

Marika myślę że minie. Ja pamiętam jak powtarzałam M ze to ostatni raz i co?! Słowa pamiętam a bólu nie :) rodzilam 16 godzin

Dziękuję kochane ze zdrówko. W sumie niby nic mi nie jest tylko tak potwornie gryzie w kościach ze spac nie mogę, no geriatria jak nic ;)

Ooo weszłam na chwilę na forum i już się wózek rusza. No nieee... dobra, no to co? Pozdrawiam wszystkich ciepło i zaraz idę ten wózek uspokoić...ooo czkawka gratis :)
A ogólnie jest dobrze. Tylko muszę jeszcze 3 poradnie umówić. No sześć już mam.

reklama
@kasiula222 zaczynaj wdrazac dietke, moze uda sie uniknac insuliny, duzo mozna zdzialac dieta, na czczo zle? A jak po h i po 2h? Nie martw sie jest super opieka diabetologiczna w ciazy i wszystkow na nfz, jak najszybciej zapisz sie do diabetologa i glowa do gory:)

Do góry