reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@patuśka mi moja gin mówiła że na początku to normalne że brzuszek się robi większy, i woda i wzdęcia się zdarzają więc nie ma co się później zrażać jeśli za parę dni brzuszek będzie znów mniejszy, to normalne :) sama tak miałam :)
W poprzednich dwoch ciazach tez mialam wzdecia, ale w tej trzeciej jakos wybitnie:) moze dlatego ze wiecej wody pije. No w każdym razie dokupilam sukienek, bo mi braklo ubran do pracy [emoji23]
A w ogóle jak sie macie? Ile Maksio juz ma?

reklama
Zleci zobaczysz [emoji4] ja niedawno test robiłam a teraz już 7+5 tc i tez mam za niecałe 2 tyg kolejną wizytę
Na pewno zleci mi szybciej, jesli wylacze myslenie. W sumie nawal obowiazkow w pracy mi w tym pomaga wiec po raz pierwszy sie z tej racji ciesze.
Jak tam objawy u Ciebie? Bardzo dokuczaja?

Na pewno zleci mi szybciej, jesli wylacze myslenie. W sumie nawal obowiazkow w pracy mi w tym pomaga wiec po raz pierwszy sie z tej racji ciesze.
Jak tam objawy u Ciebie? Bardzo dokuczaja?

Objawów prawie brak, czasami mnie zemdli i nie mam za bardzo apetyty. Najlepiej mi owoce i warzywa smakują i do picia tylko herbata owocowa z sokiem lub tonic..

@membaris Musi być dobrze. A Ci powiem, że wczoraj u siebie na działce złapałam francę... Na szczęście nie wgryzł się mocno. Ale odkąd ją mam (to już chyba z 10 lat) - tylko jedna osoba tam kleszcza złapała... A dodam że sąsiedzi tam mieszkają na stałe (ja jeżdżę tylko rekreacyjnie).

reklama
Do góry