reklama
1
183785
Gość
Już plamienie ustało całkowicie, trwało 3 dni z przerwami w ciągu dnia. Jakoś w następnym tygodniu będę robić, jeżeli nie przyjdzie okres. Ale znając moje szczęście, to ....To oby to była ciąża kiedy robisz test ?
kasiula222
Fanka BB :)
E tam nie nastawiaj się źle...Już plamienie ustało całkowicie, trwało 3 dni z przerwami w ciągu dnia. Jakoś w następnym tygodniu będę robić, jeżeli nie przyjdzie okres. Ale znając moje szczęście, to ....
1
183785
Gość
A jaj przyjdzie okres, to jadę na badania, co mam napisane na karteczce od pani ginekolog.
1
183785
Gość
Ja na początku, to myślałam, że bez zabezpieczenia, to szybciutko się w ciążę zachodzi, a tu wcale nie.E tam nie nastawiaj się źle...
jagoda87
@ivvonka o rany, jeszcze chwila i będziesz tulic corcie. Ale fajnie
A u mnie dziewczyny 4+3 tc, objawow mam sporo, szybko się zaczely. Jeszcze przed pozytywnym testem. Jestem umowiona na pierwsze usg za 2 tygodnie, chyba zniose jajo do tego czasu.
Z lekow dostalam progesteron Besins, nawet nie wiedzialam, ze cos takiego jest.
Zleci zobaczysz [emoji4] ja niedawno test robiłam a teraz już 7+5 tc i tez mam za niecałe 2 tyg kolejną wizytę
jagoda87
Już plamienie ustało całkowicie, trwało 3 dni z przerwami w ciągu dnia. Jakoś w następnym tygodniu będę robić, jeżeli nie przyjdzie okres. Ale znając moje szczęście, to ....
Trzymam kciuki żeby nie przyszła @!
Totois30
@witch84 bejbe czy to Ty radzilas mi robic zastrzyki pod katem 45 stopni? Robie jakis czas i mega, juz prawie nie mam siniakow , nie robia sie nowe dziekowac
@Dagmarka1991 kciuki
@Dagmarka1991 kciuki
Serio oo? Gratulacje@ivvonka o rany, jeszcze chwila i będziesz tulic corcie. Ale fajnie
A u mnie dziewczyny 4+3 tc, objawow mam sporo, szybko się zaczely. Jeszcze przed pozytywnym testem. Jestem umowiona na pierwsze usg za 2 tygodnie, chyba zniose jajo do tego czasu.
Z lekow dostalam progesteron Besins, nawet nie wiedzialam, ze cos takiego jest.
Eeeej miały być tylko pozytywne myśli tyle jest dziewczyn przed metą samą i któreś muszą przejąć pałeczkę :*Już plamienie ustało całkowicie, trwało 3 dni z przerwami w ciągu dnia. Jakoś w następnym tygodniu będę robić, jeżeli nie przyjdzie okres. Ale znając moje szczęście, to ....
reklama