reklama
kasiula222
Fanka BB :)
Jak to zrobiłaś żeby się wyluzować )? U mnie zbliżają się dni płodne ..Ja właśnie wyluzowałam. Odprężyłam się. Plamienie leciutkie też dzisiaj było. 14-15 sierpnia robię testy, bo wtedy powinna być miesiączka. Tydzień po owulacji dostałam plamienia.
kasiula222
Patuska daj znać co u ciebie ?
membaris
@muza_ton ja myślę że na tym etapie ciąży to można nam wybaczyć takie wpadki
ivvonka
1
183785
Gość
Kochana, pojechałam sobie nad rzekę, opalałam się, pływałam.Jak to zrobiłaś żeby się wyluzować )? U mnie zbliżają się dni płodne ..
Dzisiaj jest mi strasznie niedobrze i bardzo chce mi się spać.
kasiula222
To oby to była ciąża kiedy robisz test ?Kochana, pojechałam sobie nad rzekę, opalałam się, pływałam.
Dzisiaj jest mi strasznie niedobrze i bardzo chce mi się spać.
martakratka
Dziewczyny - mam pytanie . Chodzę do 2 lekarzy, prywatnie i z nfz (zeby miec badania za free) i wlasnie dostalam skierowanie na krzywą cukrową od lekarza z nfz. Robilam ją 4 tyg temu bo kazal mi moj gin (ten prywatny) i wyszla dobrze. Zastanawiam się czy jest sens robic drugi raz. Narazie nie przytylam nic, w zasadzie od początku ciąży schudlam 9 kg i wątpię żeby się wyniki pogorszyly. Jak myślicie- robić raz jeszcze?
Oczekujaca123
Z tego co wiem to to dosc duze obciazenie dla organizmu szczegolnie w ciazy.Dziewczyny - mam pytanie . Chodzę do 2 lekarzy, prywatnie i z nfz (zeby miec badania za free) i wlasnie dostalam skierowanie na krzywą cukrową od lekarza z nfz. Robilam ją 4 tyg temu bo kazal mi moj gin (ten prywatny) i wyszla dobrze. Zastanawiam się czy jest sens robic drugi raz. Narazie nie przytylam nic, w zasadzie od początku ciąży schudlam 9 kg i wątpię żeby się wyniki pogorszyly. Jak myślicie- robić raz jeszcze?
reklama
martakratka
Właśnie slyszalam o tym i przez to mysle czy robic to badanie raz jeszcze.Z tego co wiem to to dosc duze obciazenie dla organizmu szczegolnie w ciazy.