reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris ja mam robić kopiec kreta. Wiem że idę na łatwiznę ale o to ciasto mi tu jęczą a w sumie jak mam odpocząć to lepiej tak. No podszykuj sobie coś z tych maleństw. Będziesz miała gotowe jak wrocicie do domu.

@kasiula222 ja sobie wytłumaczylam tak, zazdrościsz jej tej ciąży? A jak się byś czuła gdyby coś się stało z tą ciąża? I przestałam w ten sposób patrzeć na ich szczęście i udało mi się cieszyć razem z nimi. Naprawdę nic się nie poradzi że dookoła jest tyle kobitek w ciąży. Pora roku sprzyja :-) Wam też się uda i będziemy wszyscy kibicować.

reklama
@membaris ja mam robić kopiec kreta. Wiem że idę na łatwiznę ale o to ciasto mi tu jęczą a w sumie jak mam odpocząć to lepiej tak. No podszykuj sobie coś z tych maleństw. Będziesz miała gotowe jak wrocicie do domu.

@kasiula222 ja sobie wytłumaczylam tak, zazdrościsz jej tej ciąży? A jak się byś czuła gdyby coś się stało z tą ciąża? I przestałam w ten sposób patrzeć na ich szczęście i udało mi się cieszyć razem z nimi. Naprawdę nic się nie poradzi że dookoła jest tyle kobitek w ciąży. Pora roku sprzyja :-) Wam też się uda i będziemy wszyscy kibicować.
Nie wiem czy to zazdrość czy żal czy jakieś inne uczucie . Cieszę się że jej się udało i gdyby było coś nie tak to było by mi przykro .. To takie ukłucie w sercu było na sama wiadomość ale dziś jest już lepiej .. pewnie się zobacze z nią na spacerze wieczorem ..bo razem spacerujemy z dziećmi zawsze . Ona też przeszła poronienie z pierwszym .
Dzięki za te słowa...:) Czasem takie rady pomagają w przemyśleniu sytuacji

@kasiula222 Ty jesteś bardzo silna kobietą. Bardzo Ci tego zazdroszczę :-) i oby Ci się spełniło wszystko czego pragniesz. Mam nadzieję że już niebawem nam tu wkleisz dwie kreski :-)

@kasiula222 Ty jesteś bardzo silna kobietą. Bardzo Ci tego zazdroszczę :-) i oby Ci się spełniło wszystko czego pragniesz. Mam nadzieję że już niebawem nam tu wkleisz dwie kreski :-)
Dziękuję Ci za miłe słowa Kochana jesteś ;))). Szczerze mówiąc nie wiem skąd mam ta siłę ...chyba Bog z góry mi pomaga;))a jeszcze więcej bym miała siły gdybym miała drugą córeczkę tylko zdrowa ..to jest moje marzenie i bardzo bym chciała by się spełniło ...ale na spokojnie i może się uda .

Hej dziewczyny, dziś robiłam wyniki. Może wiecie czy sa dobre, lekarza mam dopiero pod koniec sierpnia. Robione 6 dni po owulacji, jutro wyjeżdżam więc musiałam zrobić dzisiaj.
Screenshot_20180809-173259.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180809-173259.jpg
    Screenshot_20180809-173259.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 276
@Lu_cy A jak długie masz cykle? Wg mnie masz za wysoki progesteron jak na pierwszą fazę cyklu - może hamować owulację. Może spróbuj zrobić jeszcze raz badanie, ale 7 dni po owulacji?

A ja czytam, że 6 dzień cyklu - te upały źle na mnie działają.
To moim zdaniem jest trochę niski, ale nie jakoś tragicznie. Teoretycznie wynik większy niż 10 świadczy że do owulacji doszło (słyszałam jednakże opinie, że powinien być powyżej 15).

Właśnie że staram się wrzucić na luz nie jestem jakaś nakrecona wmawiam sobie jak nie w tym miesiacu to w następnym ...to dopiero drugi cykl. Za parę dni ochłonę a w weekend raczej dobre dni będą więc zrobimy sobie romantyczny wieczór przy winku tak jak mówisz ...Najgorsze właśnie takie nakręcanie ..
Ja właśnie wyluzowałam. Odprężyłam się. Plamienie leciutkie też dzisiaj było. 14-15 sierpnia robię testy, bo wtedy powinna być miesiączka. Tydzień po owulacji dostałam plamienia. :)

reklama
Do góry