reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@membaris No właśnie wsadzilam sobie pidżamy i szlafrok no i już :-) bo.nakladki trzeba wyparzyc. A właśnie małego jakby mi sie udało uprasowac to juz spakuje tylko rozm 56. Idę robić naleśniki. Pranie w godzinę wyschło także drugie się zmieściło a i trzecie się zmieści. I tak właśnie odpoczywam. I jeszcze bandaża w domu nie mam. Głowa boli mnie od wczoraj a moje dziecko rykowisko z telewizorem sobie urządza. Chyba zaraz wybuchnę. Miałam leżeć...

@Tutti_frutti_by-Iga homocysteine masz do zbicia. Ale ta b12 i kwas foliowy wcale nie taki za wysoki. A jesteś już na metylowanych witaminach??

@membaris No właśnie wsadzilam sobie pidżamy i szlafrok no i już :-) bo.nakladki trzeba wyparzyc. A właśnie małego jakby mi sie udało uprasowac to juz spakuje tylko rozm 56. Idę robić naleśniki. Pranie w godzinę wyschło także drugie się zmieściło a i trzecie się zmieści. I tak właśnie odpoczywam. I jeszcze bandaża w domu nie mam. Głowa boli mnie od wczoraj a moje dziecko rykowisko z telewizorem sobie urządza. Chyba zaraz wybuchnę. Miałam leżeć...

@Tutti_frutti_by-Iga homocysteine masz do zbicia. Ale ta b12 i kwas foliowy wcale nie taki za wysoki. A jesteś już na metylowanych witaminach??

Miesiac temu homocysteina byla 9. Bralam czasami kw foliowy normalny ale Odkad sie dowiedzialam ze mam mutacje przed takim czyli 4dni temu

Tutti frutti homocysteina zdecydowanie za wysoka..
Dziewczyny mnie dziś bliska koleżanka złamała oznajmiła że jest w ciąży i udało się za pierwszym razem a nie chciała jeszcze bo ma córkę roczną ...jakiś ogarnął mnie taki smutek ..nie umiem tego uczucia powstrzymać ...pewnie zazdrość ale życzę jej dobrze ..Muszę nie myśleć o dzieciach bo mnie to przygnębia ...:((

@Oczekujaca123 myślę że warto z miesiąc pobrać dopiero badanie.

@membaris no właśnie mi też powiedziała że mają wszystko dla dziecka ale można sobie wziąć dlatego lista. No i chyba wezmę, będę wiedzieć czy proszek ok itd. Lub jak będą chętnie dawać to moje zostaną w torbie. Ja to z tych niemądrych co wolą nosić jak się prosić. Ciekawe co gin Ci jutro powie.

Miesiac temu homocysteina byla 9. Bralam czasami kw foliowy normalny ale Odkad sie dowiedzialam ze mam mutacje przed takim czyli 4dni temu
Polecam ten zestaw na pewno poleci w dół. Dziewczyny polecają picie soku z kiszonych lub zwykłych buraków. Dodatkowo weź sobie cynk i witaminę b2, bo one również biorą udział w szlaku. Jako że ja po burakach nie najlepiej się czuje biorę TMG w tabletkach.
20180719_174741~2.jpg

Załączniki

• 20180719_174741~2.jpg
    20180719_174741~2.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 361
reklama
Tutti frutti homocysteina zdecydowanie za wysoka..
Dziewczyny mnie dziś bliska koleżanka złamała oznajmiła że jest w ciąży i udało się za pierwszym razem a nie chciała jeszcze bo ma córkę roczną ...jakiś ogarnął mnie taki smutek ..nie umiem tego uczucia powstrzymać ...pewnie zazdrość ale życzę jej dobrze ..Muszę nie myśleć o dzieciach bo mnie to przygnębia ...:((
Wiem jak to jest, jak wróciłam do pracy po poronieniu to 4 dziewczyny zaszły w ciążę. Teraz jest wysyp następnych. Ale spokojnie Kasiu my też się doczekamy [emoji5]

Do góry