reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No gratulacje jest druga kreska ;) już minął termin okresu .?
Jeszcze nie dziekuje :) okres wypadalby na jutro.
@muza_ton extra ze sie obrocil i extra rada! A co to gbs...? Nie ogarniam sprawy ze spojeniem, takze zycze wszystkiego naj we wszystkim:* a Twoja liste skopiowalam sobie [emoji14] @patuśka smigasz na betke czy robisz tylko testy: )? Jest kreseczka:)
Echh raczej nie, bo u mnie wieczny problem z żyłami. Za to w piątek ide do lekarza po dupka.

Ta senność w pierwszym trymestrze jest naprawdę meczaca ;/

reklama
@Totois30 to badanie wymaz pochwy i odbytu w kierunku paciorkowca. Powinna mieć zrobione to każda ciężarna między 35 a 37tygodniem ciąży. No spojenie boli. Obyś nie musiała wiedzieć co to :-) tak jak i każda z Was bo po co? Ta wiedza jest zbyteczna. Wszystkie macie mieć silne spojenia i już.

@witch84 no w sumie racja. Ale to już u tych kobitek nie będę. Po prostu wezmę a jak nie będzie potrzebna to gdzieś zostanie zakopana na dnie torby.

@patuśka no mnie strasznie spanie łamało. A czemu dopiero w piątek po dupka? Jest test, jest kresek dwie, jest impreza i wyciągamy prochy coraz to nowe heh. Ja to już mniej tego mam ale był czas że obawiałam się że będę lekomanem przez Jasia.

@muza_ton a powiedz mi kochana gin sam od siebie dał Ci skierowanie na to gbs? I on Ci to robil czy polozna? Wlasnie ostatnio o tym myslalam ale lekarz w ogole nie wszedl na temat tych wymazów a znow jak rozmawialam ze swoja polozna to stwierdzila ze muszę to miec w dokumentacji medycznej przy porodzie. No wiec w czwartek mam gina to licze ze cos powie bo jak nie to wypada zebym sama sie musiala upomnieć :> a to juz przeciez 37tc zaczne a gbs jak nie mialam robionego tak nie mam

@anja93 u mnie sama doktor w trakcie badania na fotelu chlas chlas tym patyczkiem i mówi że gbs pobrała. No dobrze to mieć. Jak rodzisz w terminie to tymbardziej. Z córcia też to miałam ponad 6lat temu więc to taka norma i.podstawa.

@Totois30 to badanie wymaz pochwy i odbytu w kierunku paciorkowca. Powinna mieć zrobione to każda ciężarna między 35 a 37tygodniem ciąży. No spojenie boli. Obyś nie musiała wiedzieć co to :-) tak jak i każda z Was bo po co? Ta wiedza jest zbyteczna. Wszystkie macie mieć silne spojenia i już.

@witch84 no w sumie racja. Ale to już u tych kobitek nie będę. Po prostu wezmę a jak nie będzie potrzebna to gdzieś zostanie zakopana na dnie torby.

@patuśka no mnie strasznie spanie łamało. A czemu dopiero w piątek po dupka? Jest test, jest kresek dwie, jest impreza i wyciągamy prochy coraz to nowe heh. Ja to już mniej tego mam ale był czas że obawiałam się że będę lekomanem przez Jasia.
Zwyczajnie nie dam rady wcześniej :( lekarz nie.mial zadnego.innego terminu o racjonalnej godzinie, a nie dam rady isc w samo poludnie. Na.razie, tfu tfu, plamien zadnych nie mam.

reklama
Do góry