reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Polecam ten zestaw na pewno poleci w dół. Dziewczyny polecają picie soku z kiszonych lub zwykłych buraków. Dodatkowo weź sobie cynk i witaminę b2, bo one również biorą udział w szlaku. Jako że ja po burakach nie najlepiej się czuje biorę TMG w tabletkach. Zobacz załącznik 886030

Powinnam sie skonsultowac z lekarzen najpierw?

Powinnam sie skonsultowac z lekarzen najpierw?
Mi lekarka zalecila metylowane witaminy ale to bylo jak mialam tylko wynik z homocysteiny bez mutacji jak pytalam jakie dawki powiedziala ze poki co podstawowe... no wiec doradzilam sie dziewczyn i biore to co Lu_cy w takich samych dawkach jak ona zbija i mi polecila wyczytałam tez na innych grupach ,ze tak jest ok ;) a czy u mnie ma to efekt sprawdze po miesiącu jak dziewczyny radza. Biore to od 24lipca

Mi lekarka zalecila metylowane witaminy ale to bylo jak mialam tylko wynik z homocysteiny bez mutacji jak pytalam jakie dawki powiedziala ze poki co podstawowe... no wiec doradzilam sie dziewczyn i biore to co Lu_cy w takich samych dawkach jak ona zbija i mi polecila wyczytałam tez na innych grupach ,ze tak jest ok ;) a czy u mnie ma to efekt sprawdze po miesiącu jak dziewczyny radza. Biore to od 24lipca
Burakow nie jem , soku nie pije, bo wyszlo mi IO :( wiec nie bardzo moge. Bede robila zakwas jak sie ogarne w koncu...

@Tutti_frutti_by-Iga Ja bym radziła, że lepiej nie wstawiaj wyników ze swoimi danymi (PESEL, imię, nazwisko itp.) tylko nam po prostu napisz co Ci tam wyszło. Nie wiadomo kto to czyta i do czego potem wykorzysta.

Ok sluszna a uwaga . Nie zwrocilam w ogoleuwagi Bo inne robilam we wloszech a tam mam zaszyfrowane wszystko skasuje i dodam inaczej dzieki

Jeżeli masz lekarza który to ogarnia to możesz. Ja akurat po otrzymaniu wyników byłam u genetyka ale nie dowiedziałam się niczego nowego. Kazała brać to co polecają dziewczyny

Nie mam w polsce! Szukam wlasnie lekarza w waw Bo Bede w nastepnym tygodniu i chcialabym pojsc do kogos ogarnietego kto sie na takiej przypdkach zna

reklama
Do góry