reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@jagoda87 kciuki zaciśnięte.

@patuśka no to czekamy do piątku :-)

Wcale się dziś nie wyspałam eh. M.już grzmi przed wyjściem do pracy:" Pamiętaj że masz leżeć". No trochę poleżeć, trochę spakować i zrobić coś konkretnie też trzeba ale z głową, z nastawieniem na leżeć.

reklama
Dziewczyny macie coś do polecenia na rozstępy. Kurcze ten brzuch taki wielki i tak z pośpiechu i nie uwagi nie zawsze posmarowałam oliwka pod brzuchem no i nie zauważyłam a tam nie miła niespodzianka. Lepiej od razu spróbować to złagodzić ale tych preparatów tyle że nie wiadomo co wybrać

@membaris Niestety nie podeślę teraz lepszego zdjęcia synka ręki :( Bo mu to wszystko wyblakło i już wczoraj rano prawie nic nie było widać (w niedzielę posmarowałam mu sterydem). Ja wciąż jestem zdania, że nie wygląda to na kleszczowy rumień :*

Ja już po wizycie serduszko bije [emoji4] wg om 7+1 wg USG 7+2 [emoji6]
Trochę mnie nastraszyła bo jak chciała zrobić dowcipnie USG to nie mogła nic znaleść bo mam wykrzywiona macice po ostatniej ciąży. Przez brzuch dopiero udało się zobaczyć maluszka.

To na szczescie! Teraz spokojnie relaksu i zdrowka dla Was

@jagoda87 bardzo się cieszę że jest dobrze i tak niech będzie do samego końca.

Kurcze upralam te ubranka od bratowej i nie ma już miejsca na sznurkach a tu jeszcze się pierze :-) ta drobizna. Ale dużo rozm 56 więc muszę uprasowac i do szpitala spakować bo miałam brać te moje 56 i 62 ale skoro tyle tego to wezmę same mniejsze.
Zrobiłam sobie koktajl z tego co bylo w domu i.pycha wyszedl. Banan, gruszka, jabłko, łyżka miodu, 4łyżki płatków owsianych i.mleko i blender. Pycha

reklama
@muza_ton widzę że świetnie Ci idzie odpoczywanie :) a jak tam pakowanie torby? ja utknęłam i niby pakuję ale średnio mi to wychodzi :/ chyba jest za gorąco i nie mogę się skupić.
@witch84 to nic, u mnie już jest to widoczne na dwóch rękach. Dziś byłam w lab i pielęgniarka stwierdziła że coś koniecznie na to trzeba wziąć. Dobrze że jutro idę do gin

Do góry