martakratka
Fanka BB :)
Dziewczyny, pilne pytanie. Czy 7 dni na przyjęcie do specjalisty kobiety w ciazy tyczy sie tez dentysty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie ma reguły tak naprawdę...Ja się już zaczynam martwić ze u mnie nic... a zawsze w każdej ciąży która się prawidłowo rozwijała miałam od samego początku...
Ja w straconych ciążach nie miałam mdłości a obecnie zaczęły się gdzieś ok 6 tygodnia ale to kwestia indywidualnaDziewczyny pamiętacie w którym tygodniu się u Was zaczynały mdłości ?
@jagoda87 te mdłości nie są wyznacznikiem ciąży. Owszem, czasami tak jest, że ich nie ma i nie ma ciąży lub kończy się ona niepowodzeniem, ale to nie jest wcale takim pewnikiem. Więc póki co, masz ostatni test z pięknymi kreseczkami i tego trzeba się trzymać. Tzw. objawy ciążowe lub ich brak bywają mylące.A kiedy ruszasz do lekarza?
Nie martw się na zapas mdłości to nie wyznacznik prawidłowej ciąży tak jak mówię one raz są a raz ich nie ma. Musisz uwierzyć że wszystko jest ok, bo stres naprawdę nie jest wskazanyChyba zaczynam panikować...
Do lekarza rodzinnego niestety dopiero w poniedziałek bo dzisiaj już do mojej lekarki nie ma miejsc... liczę bardzo ze dostanę skierowanie na tą betę.
Potem 08.08 usg u położnych i jak będzie wszystko Ok to mamy omówić plan działania