reklama
Malaga00
Fanka BB :)
Współżyliśmy 7 dc, dziś też będzie serduszkowanie, jutro, tak żeby nie przegapić [emoji21] Ale u mnie właśnie jak ostatnio zaczęło się uczycie mokrości zaraz po @ potem śluz kremowy i oznaczało to owu więc myślę, że teraz też tak jakoś będzie a nie chciałabym tego cyklu stracić [emoji37]
Lu_cy
Działajcie sobie bez stresu bo to na pewno nie pomoże może będziesz miała wcześniej owulkeWspółżyliśmy 7 dc, dziś też będzie serduszkowanie, jutro, tak żeby nie przegapić [emoji21] Ale u mnie właśnie jak ostatnio zaczęło się uczycie mokrości zaraz po @ potem śluz kremowy i oznaczało to owu więc myślę, że teraz też tak jakoś będzie a nie chciałabym tego cyklu stracić [emoji37]
Malaga00
Możliwe są dni płodne od razu po @? Sama nie wiem co się dzieje, mam tyle śluzu i jestem cała mokra tam w środku, no a ostatnie zbliżenie było w czwartek więc raczej to nie pozostałości po zbliżeniuDziałajcie sobie bez stresu bo to na pewno nie pomoże może będziesz miała wcześniej owulke
Totois30
@Malaga00 ja tez tak mialam, od konca@ do owulki caly czas mialam sluz. A nawet blizej owulki troche mniej...Ale owulka ok 14 dc. Poczytaj na necie o konsystencji sluzu, moze to po prostu dni plodne polecam tez paski owacyjnie chociaz sa tu dziewczyny ktorym nie wychodzily, ale ja bylam zadowolona zawsze mozna sprobowac tez monitoring
Ja zazwyczaj miałam zaraz po @, ale okres mam długi ok 7 dni.Możliwe są dni płodne od razu po @? Sama nie wiem co się dzieje, mam tyle śluzu i jestem cała mokra tam w środku, no a ostatnie zbliżenie było w czwartek więc raczej to nie pozostałości po zbliżeniu
Malaga00
No to mam wtedy dni płodne, już lekko czuje jajnik, owu coraz bliżej [emoji7][emoji7][emoji7]Ja zazwyczaj miałam zaraz po @, ale okres mam długi ok 7 dni.
No to dzialajcie i czekamy na efekty [emoji7]No to mam wtedy dni płodne, już lekko czuje jajnik, owu coraz bliżej [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja zawsze miałam baaardzo dużo śluzu nawet w tym cyklu po samym poronieniu.
Teraz jest kolejny i śluzu było bardzo mało, myślałam, że się rozkręci a tu przeszło i w sumie nie wiem o co chodzi
Lu_cy
Ja właśnie wręcz przeciwnie. Mam bardzo mało, po okresie trochę lepiej ale podczas owulacji susza. Teraz uzywalismy tego żelu conceive bo jak plemniki mają przetrwać w dobrych warunkach a u mnie " nie ma, nie ma wody na pustyni" [emoji22] to ja tego inaczej nie widzę. Reklamują ten preparat regevagia ale ciekawie czy to nie pomaga tylko na chwileNo to dzialajcie i czekamy na efekty [emoji7]
Ja zawsze miałam baaardzo dużo śluzu nawet w tym cyklu po samym poronieniu.
Teraz jest kolejny i śluzu było bardzo mało, myślałam, że się rozkręci a tu przeszło i w sumie nie wiem o co chodzi
reklama