reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny bo ostatnio będąc na lekach na wywołanie owu czułam już po okresie, że będzie, teraz znowu jestem i nic nie czuje poza tym, że mam uczucie mokrości jak na razie, mam 9dc

reklama
Współżyliśmy 7 dc, dziś też będzie serduszkowanie, jutro, tak żeby nie przegapić [emoji21] Ale u mnie właśnie jak ostatnio zaczęło się uczycie mokrości zaraz po @ potem śluz kremowy i oznaczało to owu więc myślę, że teraz też tak jakoś będzie a nie chciałabym tego cyklu stracić [emoji37]

Współżyliśmy 7 dc, dziś też będzie serduszkowanie, jutro, tak żeby nie przegapić [emoji21] Ale u mnie właśnie jak ostatnio zaczęło się uczycie mokrości zaraz po @ potem śluz kremowy i oznaczało to owu więc myślę, że teraz też tak jakoś będzie a nie chciałabym tego cyklu stracić [emoji37]
Działajcie sobie bez stresu bo to na pewno nie pomoże :) może będziesz miała wcześniej owulke

Działajcie sobie bez stresu bo to na pewno nie pomoże :) może będziesz miała wcześniej owulke
Możliwe są dni płodne od razu po @? Sama nie wiem co się dzieje, mam tyle śluzu i jestem cała mokra tam w środku, no a ostatnie zbliżenie było w czwartek więc raczej to nie pozostałości po zbliżeniu

@Malaga00 ja tez tak mialam, od konca@ do owulki caly czas mialam sluz. A nawet blizej owulki troche mniej...Ale owulka ok 14 dc. Poczytaj na necie o konsystencji sluzu, moze to po prostu dni plodne:) polecam tez paski owacyjnie chociaz sa tu dziewczyny ktorym nie wychodzily, ale ja bylam zadowolona:) zawsze mozna sprobowac tez monitoring

No to mam wtedy dni płodne, już lekko czuje jajnik, owu coraz bliżej [emoji7][emoji7][emoji7]
No to dzialajcie i czekamy na efekty [emoji7]

Ja zawsze miałam baaardzo dużo śluzu nawet w tym cyklu po samym poronieniu.
Teraz jest kolejny i śluzu było bardzo mało, myślałam, że się rozkręci a tu przeszło i w sumie nie wiem o co chodzi :-p

No to dzialajcie i czekamy na efekty [emoji7]

Ja zawsze miałam baaardzo dużo śluzu nawet w tym cyklu po samym poronieniu.
Teraz jest kolejny i śluzu było bardzo mało, myślałam, że się rozkręci a tu przeszło i w sumie nie wiem o co chodzi :-p
Ja właśnie wręcz przeciwnie. Mam bardzo mało, po okresie trochę lepiej ale podczas owulacji susza. Teraz uzywalismy tego żelu conceive bo jak plemniki mają przetrwać w dobrych warunkach a u mnie " nie ma, nie ma wody na pustyni" [emoji22] to ja tego inaczej nie widzę. Reklamują ten preparat regevagia ale ciekawie czy to nie pomaga tylko na chwile

reklama
Do góry