reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny nie wiem co mam robić... dzisiaj w nocy wyjeżdżamy do Pl. Teściowa na sile chce żebym się spotkała z siostrą męża a ja nie potrafię, a raczej nie czuje się na siłach i nie mam ochot... szwagierka urodziła w marcu córkę która ma na imię tak samo jak jedna z moich zmarłych córeczk.. od tygodnia nie potrafię myśleć o niczym innym. Teściowa nie potrafi tego zrozumieć i uważa ze już dawno powinnam się pozbierać.. od kilku dni nie mam siły na nic ... gdyby nie wizyta u lekarza to bym chyba odwołała ten wyjazd
Nikt nie może Cię zmuszać do niczego.
Dziewczyny nie wiem co mam robić... dzisiaj w nocy wyjeżdżamy do Pl. Teściowa na sile chce żebym się spotkała z siostrą męża a ja nie potrafię, a raczej nie czuje się na siłach i nie mam ochot... szwagierka urodziła w marcu córkę która ma na imię tak samo jak jedna z moich zmarłych córeczk.. od tygodnia nie potrafię myśleć o niczym innym. Teściowa nie potrafi tego zrozumieć i uważa ze już dawno powinnam się pozbierać.. od kilku dni nie mam siły na nic ... gdyby nie wizyta u lekarza to bym chyba odwołała ten wyjazd
Nie rób nic wbrew sobie. Nikt nie powiem Cię zmuszać do niczego. To nie ty źle robisz a teściowa. Jest poprostu okrutna.

reklama
Dziewczyny jak ja bym juz chciala jutro... Dzwonili z rejestracji - o 10 mam tą wizytę. Dzis zrobilam jeszcze betę. 16.04 byla 4150
- czyli dzis, jak dobrze liczę powinna byc ok 20000. Wyniki ok 21, wiec trzymajcie kciuki, prosza Was...

Dziewczyny jak ja bym juz chciala jutro... Dzwonili z rejestracji - o 10 mam tą wizytę. Dzis zrobilam jeszcze betę. 16.04 byla 4150
- czyli dzis, jak dobrze liczę powinna byc ok 20000. Wyniki ok 21, wiec trzymajcie kciuki, prosza Was...
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] będzie dobrze głowa do góry nie ma co się zamartwiac [emoji110]

@martakratka mam, ściskam, małej też kazałam, żeby też ściskała, bo to o jej e-koleżankę lub e-kolegę idzie. To masz już w dwupaku cztery.:)
I super, że taka wczesna godzina, bo akurat wstaniesz, ogarniesz się i pójdziesz. U mnie te wcześniejsze wizyty najlepiej się sprawdzają pod kątem psychicznym.:)

Jejku, to zdjęcie miałam wstawić. ech... dobra, dam miniaturkę. Nie będzie tak dawać po oczach. Sorry za jakość..., ale chyba za bardzo pozmniejszałam, bo nie chciało się wgrać. No i te szaty. Wiem, że się odstroiłam jak na wykopki, ale "sa pardco mi tupa urosła" i nie mieści się w ładne. Znaczy mieści się, ale ciśnie. hehe.
Zobacz załącznik 848635[/QUOTE
cudo! Laska jak się patrzy:)

reklama
Jejku, to zdjęcie miałam wstawić. ech... dobra, dam miniaturkę. Nie będzie tak dawać po oczach. Sorry za jakość..., ale chyba za bardzo pozmniejszałam, bo nie chciało się wgrać. No i te szaty. Wiem, że się odstroiłam jak na wykopki, ale "sa pardco mi tupa urosła" i nie mieści się w ładne. Znaczy mieści się, ale ciśnie. hehe.
Zobacz załącznik 848635
Pięknie [emoji173]

Do góry